Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

WAECO partner in Fource EasyAirco werkplaatsconcept

Gepubliceerd op: 23-03-2015


Automotive airconditioningspecialist Dometic Benelux B.V. is met haar divisie WAECO een partnerschap aangegaan in het EasyAirco werkplaatsconcept van onderdelenimporteur en leverancier Fource. WAECO ondersteunt het Fource-netwerk met kennis, specialisme, en service-equipment.

WAECO biedt het EasyAirco-netwerk van airconditioningspecialisten volgens Joost Bouwmeister, Accountmanager AirCon van Dometic Benelux B.V., onder andere specialisme en kennis. “We hebben meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van automotive airconditioningsystemen. Deze specialisatie zetten we in om de kennis in de werkplaats te verrijken. We proberen op deze manier de monteur zo veel mogelijk te leren en goed diagnose aan airconditioningsystemen te stellen. Zo kan hij de klant goed informeren en helpen eventuele storingen aan zijn auto op te lossen.”

Volgens Bouwmeister hebben veel automonteurs nog veel vragen op het gebied van airco. “En omdat er niet overal voldoende kennis is, worden vaak onterecht of verkeerde reparaties uitgevoerd. Het gevolg hiervan is dat de klant een rekening krijgt terwijl het probleem aan zijn auto nog niet is opgelost en hij weer terug naar de werkplaats moet. Door onze ervaringen met het EasyAirco netwerk te delen willen we bijdragen aan tevreden klanten en een beter werkplaatsrendement.“

Autobedrijven die zijn aangesloten bij het EasyAirco werkplaatsconcept zijn ‘Qualified Airco Specialist’. De specialisten informeren automobilisten over service en reparatie aan het airconditioningsysteem van hun auto en voeren onderhoud en reparaties uit. De Qualified Airco Specialist moet hiervoor een training volgen bij een gerenommeerde en door Fource geselecteerde opleidingsinstantie zoals bijvoorbeeld GMTO.

Meer dan 5.000 airco-onderdelen met 2 jaar garantie

“Bij de opleiders liggen onder andere opengewerkte aircocompressoren en condensors”, vervolgt Bouwmeister. “Hiermee kunnen we goed laten zien hoe het airconditioningsysteem werkt en hoe goede en defecte onderdelen eruit zien. Fource levert een groot aantal nieuwe onderdelen aan het EasyAirco netwerk”. In totaal zijn er meer dan 5.000 origineel vervangende onderdelen in het assortiment voor de meest voorkomende en courante automerken en modellen. Daarnaast zijn alle airconditioning gerelateerde werkplaatsgereedschappen en servicestations van WAECO in het systeem opgenomen.

Airconditioning in auto’s is voor veel automobilisten en garagisten nog onbekend terrein. Airconditioningsystemen hebben, net als alle andere onderdelen van de auto, regelmatig onderhoud nodig en moeten tijdens de onderhoudsbeurt gecontroleerd worden. Het is van groot belang voor de auto en de portemonnee van de klant om de controles ook regelmatig uit te voeren om te voorkomen dat de klant voor hoge reparatiekosten komt te staan.

“Het komt helaas nog regelmatig voor dat een aircocompressor onterecht wordt vervangen”, aldus Bouwmeister. “Meestal omdat de eerste diagnose waarom de pomp kapot is gegaan en de daaropvolgende reparatie niet goed is uitgevoerd. En wij willen hier graag ons steentje aan bijdragen om dit te voorkomen.”

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer