Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Ga terug naar adressenlijst
Bedrijfsvermelding aanpassen!

Viba NV

 

Adres, contactgegevens & route

Bleiswijkweg 41
2712 PB ZOETERMEER
 079 3306750
 079 3306700
 079 3306799

www.viba.nl
Toon kaart

Bedrijfsomschrijving

VIBA Automotive werkt samen met de beste partners en gaat enkel voor kwaliteit. Hierdoor kunnen wij producten en diensten leveren die voldoen aan de eisen van ons klanten en relaties. Een gespecialiseerd Automotive team is er om de beste adviezen te geven en technische kennis over te brengen, door het hele land zijn wij te vinden. Dynamiek in techniek, dat is VIBA!

Bedrijfsprofiel

 

Welkom bij VIBA

 

Met een rijke historie van meer dan 75 jaar is VIBA een autoriteit in de wereld van techniek. Wij maken van technische producten en oplossingen van meer dan 100 topmerken uit fabrieken over de hele wereld, maatwerk voor de afzetmarkten in de Benelux.

Een breed en diep assortiment in bevestigingsoplossingen in de industrie en bouw, gespecialiseerde gereedschappen voor metaalbewerking en hoogwaardige meetapparatuur en -gereedschappen, maar ook een compleet assortiment voor de professionele autowerkplaats en de luchtvaartindustrie. Meer dan 100 VIBA professionals staan op 3 locaties voor u klaar. Zij presenteren onze organisatie en producten op deze website maar ook graag persoonlijk of digitaal.

Duizenden klanten maken jaarlijks gebruik van onze kennis, ervaring en producten. Met een jaaromzet van bijna 30 miljoen danken we onze positie, die veel meer is dan alleen een technische handelsonderneming, aan onze partners. Zo noemen we onze klanten en onze fabrikanten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
VIBA zorgt als Provider voor het rendement van haar partners. Dat doen we traditioneel goed op een vernieuwende manier. Dynamiek in Techniek staat bij VIBA centraal. Innovatieve oplossingen naast beproefde technieken.
Welkom!

 

 

Alexander Harcksen
Directeur

 

 

 

Leveringsprogramma

 

VIBA Automotive

30 Professionals van VIBA en MAD zorgen dat alle autowerkplaatsen in Nederland hun klanten kunnen bedienen. Dat doen ze samen met de beste distributiepartners in Nederland en België. Van veersystemen tot speciaal equipement; van brandstofadditieven tot veiligheidsschoenen. Maar ook onderhoudsmiddelen, dakdragers en fietsendragers, tapes, speciaallijmen en -gereedschappen, ruitverlijming en -reparatiesystemen. Topmerken en topadviezen.

 

Service Automotive

VIBA levert een totaalpakket en daar hoort ook service bij. Want ook de beste apparatuur heeft aandacht nodig. Ons eigen team voor onderhoud en service staat niet alleen voor u klaar wanneer de nood aan de man is, maar verricht vooral ook preventief onderhoud zodat het niet zo ver hoeft te komen.

 

 

 

 

 

 

 

Onze medewerkers zijn deskundig opgeleid, in veel gevallen door de fabrikanten zelf. Zij helpen u op locatie (bijvoorbeeld als apparatuur is geïntegreerd in productiestraten ) of in onze eigen werkplaatsen die met de meest geavanceerde apparatuur zijn uitgerust. Meet apparatuur en -systemen worden vóór ingebruikstelling getest en afgeregeld in de klimaat gecontroleerde meetkamer van de fijnmechanische werkplaats.

 

 

 

 

 

 

Wij zijn importeur van:

 

 

De gevoelige meetapparatuur, waarbij precisie de hoogste prioriteit heeft, moet periodiek gekalibreerd en onderhouden worden. Maar ook mechanische en elektrische apparatuur, zoals machineklemmen, elektrische en pneumatische klink- en schroefapparatuur, elektrische en pneumatische lijmpistolen, doseerapparatuur voor lijmen, worden door ons gespecialiseerde team preventief onderhouden en waar nodig gerepareerd.

Wat voor ons telt? Dat uw werkzaamheden gewoon door kunnen gaan! En mocht uw apparatuur ondanks alle voorzorg toch defect raken, dan stellen wij alles in het werk om de stilstand te beperken.

 

 

 

 

 

 

 

Hieronder volgt een greep uit onze producten die wij voor u kunnen leveren, voor een totaal overzicht van onze producten verwijzen wij u graag naar onze website. Hier hebben wij een buiten de "Automotive" keuze ook nog "Bevestigen" en "Gereedschap" overzichtelijk voor u weergegeven.

 

 

3M

Producten en systemen voor autoschadeherstel, carrosseriebouw en reparatie- en garagewerkplaatsen, zoals schuurmaterialen, Scotch-Brite®, lakcorrectiesystemen, lijmen, kitten en coatings, maskeersystemen en persoonlijke beschermingsmiddelen.
Klik op de foto rechts van deze tekst om direct naar onze 3M producten te gaan.

 

 

 

 

 

 


 

Aegis

Een opspattend steentje kan al voldoende zijn voor een ster in de voorruit. Erg vervelend, maar als het snel wordt gerepareerd kan een barst worden voorkomen en hoeft de ruit niet vervangen te worden.
Aegis helpt om ruitschade in een zo vroeg mogelijk stadium aan te pakken en heeft diverse sets voor ruitreparatie in haar programma, van eenvoudige tot zeer uitgebreide koffers. En met ons uitgebreide pakket aan kunstharsen en vloeistoffen kunt u de inhoud van de koffers op peil houden. Klik op de foto links van deze tekst om direct naar onze Aegis producten te gaan.

 

 

 

 

 

 

 


 

Puma

Het sportmerk heeft een lijn veiligheidsschoenen. Kenmerkend zijn het sportieve model en het bijzonder lichte gewicht. Net als in de Puma-sportschoenen zijn de meest geavanceerde innovaties ook in onze lijn Puma-veiligheidsschoenen verwerkt.
Klik op de foto rechts van deze tekst om direct naar onze Puma producten te gaan.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 


 

Equalizer

Equalizer loopt wereldwijd voorop als het gaat om het bedenken en ontwikkelen van nieuwe ideeën voor de autoruitbranche.
Het merendeel van de nieuwe producten die sinds 1987 binnen de autoruitbranche op de markt zijn gekomen, komt uit de koker van Equalizer. 
De producten zijn het nieuwste van het nieuwste op het gebied van technologie voor het verwijderen en plaatsen van autoruiten. Equalizer is altijd actief op zoek naar mensen met goede ideeën en helpt hen om deze ideeën te perfectioneren en in de vorm van nieuwe producten op de markt te brengen. Mensen met goede ideeën zijn vaak verbaasd als ze merken dat fabrikanten/leveranciers van autoruitproducten hen niet kunnen helpen met de ontwikkeling van deze ideeën tot verkoopbare producten. Equalizer kan dat wel –het is zelfs dagelijks werk voor de fabrikant. 
Equalizer levert momenteel wereldwijd ruim 1200 producten voor het verwijderen en plaatsen van autoruiten. Het bedrijf staat in Round Rock, Texas in de V.S..Klik op de foto links van deze tekst om direct naar onze Equalizer producten te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

Safegard

De Safegard graveerset maakt het garagebedrijven en autoruitreparatiebedrijven gemakkelijk om het  kenteken in autoruiten te graveren. Zo wordt het voor dieven minder aantrekkelijk om de auto met een ander kenteken in het buitenland door te verkopen. Bovendien zien de autoriteiten in andere landen direct waar de auto vandaan komt. Vier op de tien auto's worden gestolen door de georganiseerde misdaad, omgebouwd en/of geëxporteerd naar landen binnen en buiten de Europese Unie. Dankzij Safegard wordt dat minder lucratief. Klik op de foto rechts van deze tekst om direct naar onze Safegard producten te gaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sika

Sika is een mondiale onderneming met een netwerk van dochterondernemingen. Het bedrijf, dat kwaliteit, service, veiligheid en zorg voor het milieu hoog in het vaandel heeft staan, houdt zich bezig met gespecialiseerde toepassingen voor de bouw en de industrie. Alle merkproducten die wereldwijd toonaangevend zijn, hebben zich bewezen en creëren meerwaarde voor de klanten.
De divisie Industrie ontwikkelt oplossingen  voor verlijming, afdichting, demping en versterking voor de auto-industrie, de jacht- en scheepsbouw en de assemblage van bussen, trucks en railvoertuigen. Maar Sika is ook een ontwikkelpartner en leverancier als het gaat om de fabricage en assemblage van sandwichpanelen, structurele beglazing, de enorme rotorbladen van windmolens en zelfs de productie van witgoed. Het bedrijf ontwikkelt eveneens oplossingen voor de reparatie van verlijmde onderdelen.  Sika Industrie is tegenwoordig één van 's werelds grootste leveranciers van oplossingen voor verlijming, afdichting, demping en versterking aan bovenstaande industrieën.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 bostik

 

 

Trefwoorden/tags

veersystemen, brandstofadditieven, veiligheidsschoenen, onderhoudsmiddelen, dakdragers, fietsendragers, tapes, lijmen, gereedschappen, ruitverlijming