Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Overlander komt met nieuwe Herkules hefbrug

Gepubliceerd op: 07-07-2017


Overlander BV uit Zeewolde introduceert de AirgoMatic 3213 van Herkules.
De hefbrug werkt volledig pneumatisch, zonder enige hydraulische vloeistoffen dus ook zeer geschikt voor de schadeherstellers als voorbewerking of in de spuitcabine.

De hefbrug heeft een hefvermogen van 3.200 kg. en een platformhoogte van 1.300 mm. daarmee is de hefbrug breed en flexibel inzetbaar. De Herkules hefbruggen, geleverd in Nederland door Overlander zijn net zoals zijn voorgangers in diverse uitvoeringen leverbaar.

HLS3213-11, standaard met rijbanen, hefbrug staat op de werkvloer.
HLS3213-14, standaard met rijbanen, hefbrug verzonken in de werkvloer.
DUO3213-11, rijbanen met wielvrij hefsysteem, hefbrug staat op de werkvloer.
DUO3213-14, rijbanen met wielvrij hefsysteem, hefbrug verzonken in de werkvloer.

De DUO-uitvoering zorgt er voor dat het voertuig wielvrij geheven kan worden vanaf de rijbanen, ideaal om aan de ophanging of remmen te werken van het voertuig of voor de bandenwissel.

Met een rijbaanlengte van 3.880 mm. is de hefbrug inzetbaar voor zowel personenwagens alsmede SUV of bestelauto. De oprijhoogte is 110 mm. en dus ook zeer geschikt voor verlaagde auto’s.

De rijbanen kunnen in het midden zijn worden weggedraaid waardoor er veel ruimte ontstaat om aan de dorpels van het voertuig te werken.

Voor meer informatie; www.overlander.nl  of bel 036-5219200

 

HELLA reorganiseert productgroep “Small Lamps”

12-07-2017- Nieuw competentiecenter geopend in Slovenië - Nieuwe naam “Car Body Lighting” speelt in op de nieuwste trends en ontwikkelingen Nieuwegein, juni 2017. Huidige trends zoals autonoom rijden, steeds meer elektronica en het verlangen van autofabrikanten naar meer individualisatie creëert nieuwe kansen op het gebied van buitenverlichtin... Lees meer

Bij Decos kan je nu alleen nog elektrisch rijden

05-07-2017Noordwijk – Nieuwe medewerkers kunnen per vandaag alleen nog een all electric leaseauto kiezen bij IT-bedrijf Decos. De bestaande vloot van hybride stekkerauto’s wordt afgebouwd: telkens als een nieuwe auto aan het wagenpark wordt toegevoegd, is die full electric. Zo is bepaald in het nieuwe leasebeleid dat Decos onlangs heeft opgesteld. ‘De ver... Lees meer

Nieuwe koers voor MultiTankcard

05-07-2017Mobiliteitsbedrijf richt zich op groeiende zzp-markt HOOFDDORP – Het groeiend aantal zzp’ers in Nederland verandert niet alleen de economie, maar ook de sector mobiliteit. Het aandeel zelfstandigen onder automobilisten en OV-reizigers is in 2017 groter dan ooit tevoren. De nieuwe directeur van MultiTankcard, Patrick Roozeman, ziet kansen. Onder ... Lees meer

Overlander lanceert Ravaglioli computergestuurde profieldieptemeter

06-06-2017Als special partner van Ravaglioli Italië is Overlander Werkplaatsinrichting zeer tevreden met de nieuwste aanwinst van Ravaglioli als uitbreiding in het wielservice programma. De computergestuurde banden profieldieptemeter WS100 serie van Ravaglioli maakt de metingen in de werkplaats sneller en nauwkeuriger dan ooit tevoren en draagt zorg voor ... Lees meer