Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Van Heck introduceert olielijn Triple QX

Gepubliceerd op: 22-07-2013


Van Heck introduceert vandaag het oliemerk Triple QX, gepositioneerd als B-lijn onder het bestaande Valvoline-assortiment. 

Het label is eigendom van het Engelse Euro Car Parts, sinds enige tijd het zusterbedrijf van Van Heck. Volgens Van Heck-directeur worden er op (korte) termijn meer producten van Euro Car Parts naar Nederland gebracht, waaronder accu's van Lion Batteries.

Nieuwe klanten
Van Triple QX wordt in Groot-Britannië er inmiddels 9 miljoen liter per jaar van verkocht en daarmee is dit het volgens Van Heck het bestverkopende oliemerk van het Verenigd Koninkrijk. 

Van Heck-directeur Johan van der Hoeven heeft grote verwachtingen van het nieuwe label, zo schrijft aftermarketvakblad Autokompas. "Op termijn moet het in volume half zo groot zijn als Valvoline", aldus Van der Hoeven. 
In prijs en kwaliteit is het nieuwe eigen label gepositioneerd onder Valvoline. Volgens Van der Hoeven is er geen gevaar van kannibalisatie. "Ik denk dat we er eerder nieuwe klanten mee aantrekken die we eerder niet konden bedienen. We merken dat klanten buiten ons om andere lager gepositioneerde merken kochten." 

Lion Batteries
De komst van Triple QX is het eerste product van de samenwerking tussen Van Heck en ECP sinds de overname van Sator door het Amerikaanse LKQCorporation. Vanaf september gaat Van Heck ook het accu huismerk van ECP, Lion Batteries, leveren. Dit zal als budgetmerk onder Bosch en Yuasa worden gepositioneerd. 

Ook op andere productlijnen heeft Van Heck nog prijsdifferentiatie in petto. Zo zal er voor het einde van het jaar ook een tweede turbolijn bij komen als goedkoper alternatief voor de huidige A-merken.

Bron: Automotiv-online.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer