Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Top 5 meest bizarre verzoeken aan Rolls-Royce

Gepubliceerd op: 05-08-2013


Als je maar genoeg geld meeneemt kan je een Rolls-Royce geheel naar je eigen smaak laten aanpassen. De vijf meest bijzondere verzoeken die Rolls-Royce ooit kreeg, zetten we op een rij.

Bij het Britse miljonairszusje van BMW is de klant de koning. Wat hij/zij wil, dat gebeurt. Hoe rijker, hoe gekker en hoe gekker, hoe duurder. Rolls-Royce probeert zo goed mogelijk aan de meest bizarre wensen te voldoen. De enige no-go’s worden gegeven wanneer de veiligheid in het geding komt of een verzoek tegen de wetgeving in is.

Kangoeroe-, krokodillen- en struisvogelleer
Een paar duizend euro voor een luxe leersoort? Bij Rolls-Royce niet. Daar betalen klanten rustig tienduizenden euro’s. Zo zijn er aanvragen geweest voor een volledig interieur opgetrokken uit krokodillenleer. Hoeveel van die beesten heb je dan wel niet nodig??? Of wat dacht je van kangoeroe- en struisvogelbekleding? Rolls-Royce maakt het graag.

Een boom uit de achtertuin als fineer
Hmm…tussen die honderden houtsoorten in de folder staat niet wat je wil? Dan neem je toch gewoon een boom uit je achtertuin mee. True story! Een Chinees rijdt momenteel rond in een Phantom met een fineerrandje uit zijn eigen boomgaard. Rolls-Royce mag eigenlijk alleen met duurzaam gekapt hout werken, maar meneer ging zijn bomen sowieso omgooien. Dus dat was in dit geval geen issue. Zou de Chinees persoonlijk met zijn boom naar de Rolls-fabriek gereden zijn?

Paardenhaar in het dashboard
Ja wat moet je als paardenliefhebber met een auto? Bij Rolls-Royce heb je in ieder geval heel veer paarden onder de kap. Toch moest een (te) rijke klant ook een paardentintje geven aan het interieur. De Bespoke afdeling van het merk heeft toen het dashboard versierd met paardenhaar dat door de klant aangeleverd werd.

Het patroon van de school in de kofferbak
Hoe verzin je het; een roofvogeljager wilde graag het patroon van zijn schoolkleding van vroeger als kofferbakbekleding. Geen probleem, komt voor de bakker! Diezelfde klant bestelde overigens ook een cocktailbar achterin. Zo kon hij na het jagen een verfrissend drankje drinken.

Elk jaar een andere kleur interieur
Een klant uit Amerika had al een gele Ferrari maar wilde graag ook een Phantom hebben. En dan natuurlijk wel een gele. Maar niet zomaar geel, het gehele interieur inclusief wijzerplaten moest Ferrari-geel worden.

Nadat hij de auto een jaar in bezit af kwam hij terug met het verzoek om alles wat geel was te veranderen in rood. Rolls-Royce deed wat de man hen vroeg. Een jaar later kwam hij weer terug en wilde hij alles in het ‘Candy-Apple rood’ hebben. En je raadt het niet; het jaar erop kwam hij terug voor de kleur paars. Ook rijke mensen kunnen twijfelen.

Jouw custom wens
Wat zou jouw verzoek aan Rolls-Royce zijn? Een blote vrouw als wrap, uit teennagels vervaardigde schakelaars of misschien ISOFIX-bevestiginspunten in de kofferbak om je krijsende kind veilig en stil te vervoeren? We zijn benieuwd!

Met dank aan sjeiklars voor de foto.

Bron: Autoblog.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer