Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Teseo introduceert de mobiele buiger voor luchtleidingsystemen

Gepubliceerd op: 24-07-2013


TESEO Nederland introduceert de nieuwe Cent80 draagbare pijpenbuiger, een licht en gebruiksvriendelijk apparaat dat geen onderhoud vereist. Alle buigbewerkingen kunnen handmatig worden uitgevoerd, vormen bochten tot 180 ° direct op de werkplek.

De buis bender kan diameters van 22 tot 28 mm van de AP lijn, alsmede ronde buizen van 10 tot 14 mm.

De buigende machine maakt het mogelijk om complexe routes of niveau verschillen op te lossen direct ter plekke, en zelfs bijzondere lijnvormen volgen. Met deze tool kan de gebruiker de buizen tijdens de installatie snel buigen door simpelweg de pijpenbuiger te bevestigen in een stevige bankschroef, of door middel van een paar klemmen  in verticale positie op een standaard werkbank, op de laadvloer van de vrachtwagen of op de vorken van een heftruck.

Teseo heeft tevens een "nieuwe brochure" van Teseo Aluminium leidingsystemen.

Teseo perslucht leiding vormen de “longen” van uw bedrijf.

In de "nieuwe brochure" vindt u ook de nieuwe mobile leiding buiger voor AP22 en AP28.
Sinds 15-04-2013 hanteert Teseo een nieuwe artikel omschrijving voor AP. In de artikel omschrijving van AP, worden nu de uitwendige maten benoemd. De artikel codes veranderen niet !!!

Teseo geeft 20 jaar garantie op onderdelen!

Voor informatie kunt u terecht bij:

TESEO NEDERLAND B.V. 
Fax:     +31(0)529 435984
Mob.: +31(0)652348506
info@teseo.nl
www.teseoair.com

Teseo Nederland B.V. is gesloten van 29-07-2013 t/m 18-08-2013!

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer