Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

SUPERCAR CHALLENGE OPENT DEUR VOOR NIEUWE TEAMS IN SPORT KLASSE

Gepubliceerd op: 21-02-2013


Dit raceseizoen kunnen nieuwe coureurs eenmalig kosteloos deelnemen aan de ‘Supercar Challenge powered by Dunlop’.

Nieuwegein, 20 februari 2013. Na een succesvolle samenwerking slaan het Spirit Racing Team en HELLA BV ook dit jaar de handen weer ineen om nieuwe coureurs de kans te bieden om eenmalig kosteloos te proeven aan de Supercar Challenge. Met deze actie hopen Spirit Racing en HELLA de instap voor potentiële nieuwe rijders te verkleinen en het aantal teams in de Sport klasse  te vergroten. In tegenstelling tot vorig jaar mogen de deelnemers dit jaar zelf bepalen aan welke race in de Supercar Challenge ze deel willen nemen.

In 2012 profiteerden zes teams van deze actie, waaronder Giel van Lierop en Pascal Ehlert van JPG-Racing. “Wij raceten al zes jaar op amateurniveau in de DNRT,” vertelt Pascal Ehlert.  “De Supercar Challenge leek ons een uitdaging!”

“Het was eerst wel erg wennen,” legt Pascal uit, “want het was voor ons natuurlijk de eerste keer op het circuit van de Supercar Challenge. Ook waren we net overgestapt van een BMW E30 naar een Renault Clio RS. Die extra snelheid was ook wel nodig, want anders konden we niet meekomen met de rest”.

Ondanks dat het JPG-Racing team voor het eerst deel nam aan de Supercar Challenge waren de prestaties niet van beginners niveau. Ze behaalden de 4e en 5e plaats. “Ik was erg tevreden met ons resultaat,” zegt Pascal. “De actie is een goed opstapje voor ons geweest. Hierdoor kregen wij de kans om een keer kosteloos te ervaren hoe het is om te rijden in de Supercar Challenge en we waren meteen enthousiast. We hebben hierna ook besloten om ook dit jaar weer deel te nemen. Ik zou het absoluut aanraden om een keer mee te doen!”

Wil jij net als Pascal en Giel ook een keer gratis deelnemen aan de Supercar Challenge en ben je in het bezit van een racelicentie en een raceauto - pk verhouding van rond de 5.2/ 5.5 kg/pk?

Meld je dan nu aan bij Dick van Elkvan de Supercar Challenge of bij Rob Nieman op info@spirit-racing.nl. Meer informatie over de Supercar Challenge is te vinden op www.supercarchallenge.nl.

HELLA BV is onderdeel van een wereldwijde, onafhankelijke familieonderneming met 25.000 werknemers en 70 vestigingen in meer dan 30 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lippstadt, Duitsland. Het HELLA concern ontwikkelt en produceert componenten en systemen op het gebied van lichttechnologie en elektronica voor de auto-industrie, en beschikt daarnaast over een van ’s werelds grootste handelsorganisaties gespecialiseerd in onderdelen, toebehoren, diagnose en service voor voertuigen. In verschillende joint ventures zijn bovendien complete voertuigmodules, airco-systemen en boordnetten ontstaan. Met meer dan 3.800 wetenschappelijke onderzoekers en productontwikkelaars is HELLA één van de belangrijkste innovatiepioniers op de markt. Bovendien behoort het HELLA concern met een omzet van 4,4 miljard euro (boekjaar 2010/2011) tot de top 50 van wereldwijd actieve autotoeleveranciers én tot de 100 grootste industriële ondernemingen in Duitsland.

Voor meer informatie:
AUTOMOTIVE SOLUTIONS – SPIRIT RACING
Rob Nieman
T: 06-45682968
F: 084-7375914
E: info@spirit-racing.nl

HELLA BV

Lotte ten Berge
T: 030 6095655
F: 030 6039860
E: lotte.ten.berge@hella.com

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer