Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Strijd om werkplaatsklant begint nu

Gepubliceerd op: 04-11-2013


De RAI-Bovag Aftersales Monitor 2012 bevestigt een trend die twee jaar geleden al werd ingezet: de werkplaatsfactuur bij de merkdealer wordt gelijk aan die van het universele garagebedrijf.

Kijken we naar het gemiddeld besteed bedrag per onderhoudsmoment, dan is de dealer inmiddels 'goedkoper' dan de universele garage, namelijk 272 euro versus 282 euro. De fastfitter scoort hier 191 euro, overigens een stabilisatie ten opzichte van 2011. Natuurlijk is er een groot verschil, waardoor je wat betreft de onderzoeksresultaten een beetje appels en peren aan het vergelijken bent. De merkdealer heeft zijn klanten vooral bij de consumenten met een auto ongeveer drie tot vier jaar oud en ligt het accent op onderhoud. Bij het onafhankelijke autobedrijf ligt dat op de vier, vijf tot acht jaar oud en zijn reparaties vaker aan de orde.Ondanks dat de dealer een jonger wagenpark onderhoudt, ligt er een enorme communicatieve kracht in de uitkomsten opgesloten. Diverse merken laten via radiocommercials aan de consument weten dat zij scherper geprijsd zijn dan de niet-dealer. Volkswagen is daar een mooi voorbeeld van. Voor 249 euro een uitgebreide onderhoudsbeurt, waarna de klant weer twee jaar kan doorrijden!

Diverse onderdelendistributeurs hameren al langer op een verhoogde inzet door het garagebedrijf van budget-labels slijtdelen of promoten het gebruik van minder hoge brutoprijzen. In retail is de prijs het bewijs, al zal niet iedere marketeer het daar mee eens zijn.

Aftersales Magazine organiseert op 11 december het tweede Nationaal Aftersalescongres, waarbij dit onderwerp als een van de pijlers fungeert. Nog niet ingeschreven? Doe het nu.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer