Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Standox Spektakel groot succes

Gepubliceerd op: 18-06-2015


Standox organiseerde op 12 juni het Standox Spektakel in Nieuwegein. Het weer werkte mee aan dit zomerse evenement, wat een recordaantal bezoekers en een zeer goede sfeer opleverde.

Ruim 200 klanten en prospects wisten de weg te vinden naar het Standox Spektakel. Daar konden ze uitgebreid kennis nemen van de productpakketten van Standox en de non-paint leveranciers, o.a. via demonstraties. Zangeres Laurrhie Brouns, die in het 3e seizoen van The Voice de kwartfinales haalde, zorgde voor een extra feestelijk tintje.

Willem Hartsuiker, sales manager Standox Nederland: ‘’Terugkijkend op het Standox Spektakel kunnen we concluderen dat het een groot succes was. We zijn trots op het grote aantal bezoekers en gaan evalueren zodat we hopelijk in 2016 een nog beter en misschien nog groter evenement kunnen neerzetten.’’ 

Standox viert dit jaar zijn 60e verjaardag. Het succesverhaal startte in 1955 toen lakfabrikant Herberts, in het Duitse Wuppertal, een reeks lakken voor het herstellen van auto’s op de markt bracht. In de jaren 90 zorgde Standox met het productgamma Standohyd voor een doorbraak in de meer milieuvriendelijke en duurzame watergedragen basislakken. In 2010 zette Standox met de lancering van Standoblue een volgende stap. Dagelijks vertrouwen schadeherstellers in meer dan 80 landen over de hele wereld op de producten en diensten van Standox. Speciaal voor de gelegenheid is er een website die helemaal in het teken staat van de verjaardag: www.standox.nl/60.

Over Standox
Standox, één van de wereldwijde lakmerken van Axalta Coating Systems, ondersteunt haar klanten door middel van premium producten en consulting op maat. Gevestigd in het Duitse Wuppertal, biedt Standox, als één van Europa’s toonaangevende lakmerken, innovatieve productsystemen, superieure laktechnologie en een nauwkeurige kleurovereenkomst. De positie van het merk als leidende partner voor de automotive industrie blijkt uit de approvals van grote automobielfabrikanten. Standox helpt professionele schadeherstellers bij het behalen van de beste resultaten.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer