Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on voegt Porsche toe aan nieuwe diagnosesoftware

Gepubliceerd op: 16-06-2014


Fabrikant en leverancier van gereedschap- en werkplaatsequipment Snap-on heeft software ‘Upgrade 14.2’ voor al haar diagnoseapparatuur vrijgegeven.

De upgrade omvat onder andere Engelstalige software voor Porsche airbags, ABS, motor, instrumenten, TPMS en versnellingsbak en veel voorkomende automerken en modellen met bouwjaar 2013.

Geoptimaliseerde en nieuwe codes
De nieuwe software omvat meer dan 37.000 geoptimaliseerde en nieuwe codes, tests, tips en gegevens van de meest voorkomende personenauto’s en lichte bedrijfswagens vanaf bouwjaar 2005. Aan Upgrade 14.2 zijn tevens alle Aziatische merken inclusief Acura, Chrysler, Ford, Honda, Hyundai, Kia en Mitsubishi toegevoegd.

Nieuwe mogelijkheden voor 27 automerken
Upgrade 14.2 omsluit nu in totaal meer dan 500.000 codes van de meest voorkomende personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Aan deze nieuwste release zijn er nieuwe mogelijkheden voor 27 automerken toegevoegd. Land Rover is in de upgrade als nieuwe fabrikant toegevoegd in de Component Test Meter.

Systeemscan voor 16 automerken
Snap-on heeft in Upgrade 14.2 voor 16 automerken ‘Systeemscan’ aan de software toegevoegd. Met Systeemscan krijgt de monteur in één handeling een volledig beeld van de staat van de auto. Van 9 autofabrikanten kunnen met Upgrade 14.2 alle gescande codes in één handeling gewist worden.

Nieuwe begeleide testprocedures
Een andere belangrijke update is de uitbreiding van het aantal begeleide testprocedures in de scanner en de Component Test Meter. De nieuwe 14.2 software is gemaakt om de mogelijkheden in uw werkplaats verder uit te breiden. Met iedere update wordt de voertuigdekking groter zodat u aan meer voertuigen en voertuigmanagementsystemen en motoren kunt werken.

Meer weten over Snap-on diagnose Upgrade 14.2? Bekijk nu alle details in de ‘Wat Is Er Nieuw in Software Upgrade 14.2’ en download tevens onze unieke uitgebreide 281 pagina’s tellende Software Applicatiegids met informatie welke nieuwe automerken en modellen u met onze equipment kunt diagnosticeren van website Snap-on.eu.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer