Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on Tools eert 50 jaar Ford Mustang met exclusieve Tool Boxes

Gepubliceerd op: 16-03-2015


De iconische Ford Mustang viert dit jaar zijn vijftigste verjaardag en Snap-on Tools introduceert speciaal voor deze gelegenheid de “Ford Mustang 50 Years Anniversary Tool Boxes”. De Amerikaanse leverancier van premium handgereedschap en werkplaatsequipment heeft hiervoor een exclusieve overeenkomst gesloten met de eveneens Amerikaanse autofabrikant.

De Heavy-Duty Ford Mustang gereedschapswagens zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten, met of zonder topkasten en/of werkbladen. Alle uitvoeringen kenmerken zich door hun hoogglans witte lak en het herkenbare Ford Mustang paard logo aan de linker bovenzijde onder het werkblad.

Op de grote bovenste Lock’n Roll lade van het werkcenter prijkt in het midden het grote blauwe ovale Ford-beeldmerk. De kenmerkende Mustang-look wordt verkregen door twee grote afbeeldingen met links de kenmerkende achterkant van het nieuwste model en rechts de zijkant van het eerste model van de Ford Mustang.

Er kunnen verschillende sets en combinaties worden samengesteld uit de hoogwaardige en dubbelwandige plaatstalen Snap-on KRL familie master series gereedschapswagens met daarboven eventueel een extra ladekast of afsluitbare werkplek met RVS werkblad. De topbox benadrukt de Ford Mustang verjaardag met een enorme afbeelding van het nieuwste en oudste model van de muscle car.

De zwaar uitgevoerde Snap-on KRL Master series gereedschapswagens onderscheiden zich verder met Heavy-Duty 15 x 5 centimeter wielen met rem en kogelgelagerde la geleiders, volledig uitschuifbare en afsluitbare lades, een versterkte hoekconstructie en premium beschermde handvaten.

De Ford Mustang 50 Years Anniversary Tool Boxes mogen alleen in 2015 onder licentie van Ford verkocht worden en staan niet op voorraad bij Snapon. De levertijd van deze gereedschapswagen bedraagt ongeveer twee maanden en kan daardoor tot eind oktober besteld worden.

Wilt u graag een Snap-on Ford Mustang 50 Years anniversary tool box in uw garage hebben staan? Klik dan hier en neem direct contact op met uw regionale Snap-on dealer.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer