Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Snap-on introduceert ETHOS Plus voertuigtester voor startende diagnosetechnicus

Gepubliceerd op: 26-11-2014


Fabrikant en leverancier van gereedschap- en werkplaatsequipment Snap-on introduceert de ETHOS Plus. De ETHOS Plus is de ideale tester voor de startende diagnosetechnicus.

Eenmaal aangesloten op het voertuig start de voertuigtester automatisch binnen 10 seconden volledig op en is hij klaar voor gebruik. De tester kan service intervallen resetten en communiceren meer dan 70 systemen zoals motor-, ABS-, SRS- en bodymanagement van meer dan 30 automerken.

14 centimeter full color touchscreen scherm

Alle relevante informatie wordt weergegeven op een full color touchscreen met een diameter 14 centimeter. Door de menu’s navigeren kan met de vier knoppen van het keypad of met de vingers op het touchscreen.

Gebruikers kunnen de ETHOS Plus naar wens configureren. Zo kunnen onder andere voorkeurslijsten gemaakt worden om de uitleessnelheid te verhogen en om parameters sneller met elkaar te kunnen vergelijken. Een programmeerbare snelkeuzeknop maakt het mogelijk om eenvoudig veel voorkomende en herhalende handelingen uit te voeren.

Pauzeren, service reset, lezen en wissen

Net als andere Snap-on voertuigtesters kan de ETHOS Plus live data pauzeren en opnemen om op een later moment terug te kijken. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om fabrikant-specifieke codes en EOBD-codes snel te lezen en wissen. Uitleg van de codes wordt direct op het scherm weergegeven.

De ETHOS Plus detecteert het voertuig en model automatisch. Voertuigdata kan ook handmatig geselecteerd worden of uit de historie van eerder geteste voertuigen gehaald worden.

Op het display kunnen zeven dataparameters of vier grafische grafieken getoond worden. Uniek voor alle Snap-on diagnoseapparatuur is dat dataparameters die niet worden weergegeven ook worden opgenomen en opgeslagen. Op deze manier kunnen details van moment tot moment met hulpmiddelen zoals triggers, zoom, opname en weergave van film en schermafbeeldingen geanalyseerd worden.

Kenmerken Snap-on ETHOS Plus

  • Binnen 10 seconden gebruiksklaar
  • Service reset
  • Keyless
  • 14 centimeter full color touchscreen
  • OEM database met 30+ merken
  • Vertrouwde eenvoudige Snap-on bediening
  • Nederlands- en Franstalig

Snap-on software upgrade 14.4

De ETHOS Plus draait vanaf zijn introductie op de nieuwste Snap-on diagnosesoftware versie 14.4. De software en upgrade zijn ook van toepassing op de Snap-on MODIS, MODIS Ultra, SOLUS Ultra, SOLUS Pro, ETHOS en VANTAGE Pro voertuigtesters.

Met alle modellen uit de diagnosefamilie is het tevens mogelijk om eenvoudig en snel een volledige en effectieve voertuigscan uit te voeren.

Nieuwe test- en actuatorfuncties

In upgrade 14.4 zijn er honderden nieuwe functies bijgekomen om praktische componententests uit te voeren. Een van de nieuwe functies betreft het testen van een BMW startonderbreker, opvoerpomp en VTG versnellingsbak. En voor de Land Rover Range Rover Sport en Discovery zijn ABS actuatortests toegevoegd.

Eenvoudig DPF regenereren

In upgrade 14.4 is extra DPF regeneratie functionaliteit toegevoegd voor de Ford B-Max en Fiesta. De Snap-on scan tool maakt van een complex regeneratieproces een eenvoudige klus.

Met de optie handmatige regeneratie kan er statisch (stilstaande auto) en dynamische (rijdende auto) geregenereerd worden. Na het selecteren van de gewenste functie verschijnen de instructies op het scherm. Deze functionaliteit is een aanvulling op de reeds aanwezige DPF functionaliteiten voor een breed scala autofabrikanten inclusief VAG, Ford, Renault, Toyota, BMW, Mazda en PSA.

Andere nieuwe functionaliteiten betreffen onder andere: reset accucontrolesysteem Ford, reset brandstofadditief Mazda, injector uitschakelen Nissan Micra, actuatortest body module Toyota, remblokken Renault Megane III initialiseren en actuatortests aircosysteem Mercedes-Benz.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer