Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Serenco maakt prijswinnaars BOXO bekend

Gepubliceerd op: 08-11-2012


Serenco kijkt terug op succesvolle beurs in Hardenberg en maakt prijswinnaars  BOXO bekend!

Gereedschappenleverancier Serenco introduceert een nieuw merk gereedschap op de Europese markt: BOXO. Het betreft een nieuwe lijn hoogwaardig boxo handgereedschap en opbergsystemen voor de professionele gebruiker met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Na een succesvolle introductie op de Automechanika in Frankfurt nu op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg.


Tijdens de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg werd er iedere dag een “BOXO” mountainbike verloot onder de mensen die op de stand of bij een grossier een order inleverde.

Tevens werd er een BOXO multimedia gereedschapswagen weggegeven waar iedere bezoeker kans op kon maken.

Wij stellen graag de winnaars voor:

De  BOXO multimedia gereedschapswagen is gewonnen door Wim Kielman werkzaam bij Autobedrijf Bonhof in Epe.De 3 "BOXO" mountainbikes zijn gewonnen door:

Hans Overbeek van Autobedrijf Overbeek uit Hummelo gewonnen via Van Silfhout Automaterialen Doetinchem.
(namens Van Silfhout op de foto dhr. Dinand van Silfhout)

Anton Potze van Saab specialist Potze uit Ten Apel gewonnen via Lantinga Automaterialen Emmen.
(namens Lantinga op de foto dhr. Bert Lantinga)
 


Albert Sikkema van CARxpert Sikkema uit Twijzelerheide via Koskamp Leeuwarden.
(namens Koskamp op de foto dhr. Jan Kampen)

Tijdens de beurs Auto Professioneel in Venray van 11 t/m 13 december zal Serenco weer met BOXO aanwezig zijn. Iedere eindverbruiker die een gevulde gereedschapswagen besteld ontvangt 10% introductie korting en ontvangt een gratis tablet pc t.w.v. € 139,-. Ook zijn er weer diverse acties, maar hierover binnenkort meer!

Aanvullende informatie:

Serenco Nederland is gespecialiseerd in het leveren van exclusief gereedschap en klein werkplaatsequipment voor de industrie en de autobranche. Serenco Nederland is onder meer leverancier van de merken BOXO gereedschap, Powerhand, Power-Start, Gojak, Rakjak, Bootgun, Tyre Seals en Metrinch.

Meer informatie: Sjef van Belkom, Sales Manager Benelux, Serenco Nederland BV, info@serenco.nl, + 31 (0) 30 2415011. www.serenco.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer