Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Serenco introduceert nieuwe website en huisstijl

Gepubliceerd op: 12-01-2015


Leverancier van exclusief gereedschap en klein werkplaatsequipment voor de industrie en autobranche heeft een nieuwe website gelanceerd en haar huisstijl vernieuwd.

“De oude website was achterhaald en voldeed niet meer aan deze tijd”, aldus Serenco-directeur Rob Serruijs. “Tevens is de introductie van de nieuwe website het moment om onze nieuwe huisstijl en logo te introduceren.”

Geavanceerde productenzoeker

Met de nieuwe website komt Serenco tegemoet aan de wensen van de gebruikers. Zo heeft de nieuwe website een geavanceerde Productzoeker die de bezoeker in slechts drie stappen naar het gewenste product begeleid. De website is hiervoor verdeeld in een aantal duidelijke categorieën zoals bijvoorbeeld Accugereedschap, Auto speciaal-gereedschap, Handgereedschap, Hefgereedschap, Luchtgereedschap, Verlichting, Werkplaatsequipment en Werkplaatsinrichting. In de subcategorieën kan de bezoeker vervolgens zijn gewenste gereedschap op merknaam selecteren en op de ‘Vind’-knop drukken.

Eenmaal op de pagina met het geselecteerde product aangekomen wordt het betreffende product toegelicht met onder andere bestanden met technische productinformatie, video’s, detailtekeningen en handleidingen. Met deze informatie kunnen geïnteresseerden voor aankoop van het product de specificaties en mogelijkheden van het product bekijken.

Op de website staan producten van de merken Bootgun, Boxo, GoJak, Metrinch, Power Probe,Power-Start, Powerhand, RakJak en Tyre Seals. De merken en producten van Serenco worden ondersteunt in zowel de Nederlandse, Engelse als Duitse taal.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer