Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Q2 Autobrnache: omzetplus 4 procent. importeurs 24

Gepubliceerd op: 10-09-2012


In het tweede kwartaal van 2012 was de omzet in de motor- en autobranche ruim vier procent hoger dan in hetzelfde kwartaal vorig jaar. Dat heeft het CBS berekend. De omzet van de importeurs in nieuwe personenauto’s nam het sterkste toe, ruim 24 procent. Dit is de op één na sterkste groei sinds 1999.

"De autoservicebedrijven hebben in het tweede kwartaal van 2012 ongeveer zeven procent minder omzet behaald dan een jaar eerder. De omzet daalde daarmee harder dan in het vorige kwartaal. Toen kromp de omzet met ruim vier procent", aldus het CBS.

Onderdelen
Na tien kwartalen met omzetgroei daalde de omzet van de handelaren in auto-onderdelen in de periode april tot en met juni 2012. Er werd ruim vier procent minder omzet genoteerd dan in dezelfde periode een jaar eerder. De omzet van handelaren in auto-onderdelen vlakt sinds medio 2010 langzaam af.

Nieuwverkoop
Er zijn in het tweede kwartaal van 2012 meer nieuwe personenauto's verkocht dan een jaar geleden. Het aantal verkochte personenauto's bedraagt 165.000 stuks. Vorig jaar werden er in het tweede kwartaal 148.000 nieuwe personenauto's verkocht. Vooral in juni werden er meer auto's verkocht, namelijk in totaal ruim 76.000. De maandelijkse verkoop is in de afgelopen 12 jaar niet zo hoog geweest.

Handel
De autohandelaren zagen hun omzet in het tweede kwartaal van 2012 enigszins toenemen. In de periode april tot en met juni 2012 nam de omzet met bijna één procent toe ten opzichte van dezelfde periode een jaar geleden. Dit in tegenstelling tot de twee voorgaande kwartalen, waar er sprake was van omzetdaling. De omzetgroei in de personenautobranche hangt nauw samen met het aantal verkochte autos. Het aantal verkochte personenauto''s is met ruim elf procent gestegen in vergelijking met een jaar eerder.

Bedrijfsauto
De omzet in de bedrijfsautobranche is gedaald. In het tweede kwartaal van 2012 werd in vergelijking met dezelfde periode een jaar eerder zes procent minder omzet behaald. Dit is de eerste omzetdaling sinds het laatste kwartaal van 2010. De omzet daalde mede door een teruggang in de verkoop van bedrijfsauto's. Er werden vooral minder bestelauto's verkocht.

Omzetontwikkeling motor & autobranche


Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer