Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Overlander maakt 3D uitlijnen voor iedereen betaalbaar

Gepubliceerd op: 12-09-2015


Overlander b.v. uit Zeewolde introduceert een 3D uitlijncomputer voorzien van de nieuwste camera en software techniek. 3D meting staat voor nauwkeurigheid en snel resultaat binnen 1 minuut. De nieuwe Condor 3D uitlijncomputer is ontwikkeld door Lawrence USA, één van de Amerikaanse uitlijncomputer specialisten.

De Condor 3D zit boordevol waardevolle techniek, zoals een intelligente automatische camerabalk met HD camera’s. Een robuust uitgevoerde verrijdbaar kabinet waarin de computer, printer, toetsenbord en muis zijn gehuisvest.

Het uitlezen van de meetgegevens kan vanaf een 32" LED hoofdscherm op de camerabalk en een extra 18.5" hulpscherm onderop het kabinet, zodat de afstelgegevens goed leesbaar zijn van onder de hefbrug en voertuig. Tevens is de 3D  voorbereid voor het gebruik van een Android tablet met WLAN koppeling, uitermate handig bij de afstelwerkzaamheden onder het voertuig of als uitleg aan de klant bij de receptie.

Een camera welke geplaatst is op het hoofdscherm begeleid de monteur bij het oprijden van voertuig op de hefbrug. Met de stem- en camera begeleiding is de hulp van een collega niet nodig.

De 3D uitlijncomputer draait onder Windows 8, heeft Nederlandse bedieningssoftware en 3D animatiebeelden met 720° visuele beelden. Uiterste precisie en eenvoudige bediening van het menu en een Smart toespoor en wielvrij programma. Database is van Autodata, twee maal per jaar is een update mogelijk.

Uitslingeren overbodig, slechts 15°rollen is voldoende. Lichtgewicht wielklemmen met mini targets voor uiterste precisie welke minder werkruimte in beslag nemen rondom het voertuig. Teamviewer is geïnstalleerd, ondersteuning voor updates en eventuele vragen.

De Condor 3D wordt compleet geleverd met 2 stuks draaiplaten, stuurknecht, remknecht, geheel compleet, geen opties, geen verrassingen!

Inmiddels heeft Overlander de eerste units uitgeleverd, laat u verrassen en bezoek de showroom voor een uitgebreide demo of bezoek de Overlander stand op Autoprofessioneel & Schadeherstel vakbeurs welke gehouden wordt van 13 t/m. 15 oktober in de Evenementenhal te Hardenberg.

Overlander maakt 3D uitlijnen voor iedereen betaalbaar! 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer