Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Overlander introduceert touchless uitlaatgasafzuigsysteem

Gepubliceerd op: 22-09-2016


Equipment leverancier Overlander B.V. uit Zeewolde introduceert een volledig innovatief  Touchless uitlaatgasafzuigsysteem.

Het Touchless systeem kan op elk type uitlaat en voertuig toegepast worden, bij geen gebruik van de slang en trechter hangt het systeem op een hoogte van minimaal 3 meter waardoor het werkgebied maximaal vrij blijft. Omdat het Touchless systeem functioneert op een lage drukval kan er gewerkt worden met een kleinere ventilator, dit is energiezuiniger en het volume van het geluid wordt hierdoor aanzienlijk minder.

Het voertuig kan niet beschadigd raken doordat de afzuigarm met uitlaattrechter in elke positie is in te stellen en de trechter de uitlaat of auto niet aanraakt. 

Een geïntegreerde afsluitklep in de uitlaattrechter zorgt ervoor dat indien de trechter niet wordt gebruikt er geen onnodige warmte wordt weggezogen. De uitlaattrechter heeft een afmeting van 230x165mm. waardoor de meest omvangrijke uitlaten kunnen worden bediend ook al zijn deze geheel weg gebouwd in de bumper. Zowel de afzuigslang als de uitlaattrechter hebben een temperatuurbereik van maximaal 200°C.

Het touchless systeem kan worden toegepast in railsystemen als vast afzuigpunt. 

Met jaren lange kennis en de ervaring van projecten in het binnen- en buitenland staat Overlander B.V. uit Zeewolde bekend als de expert als het gaat om uitlaatgasafzuiging.

Bekijk ook eens onze volledige bedrijfspresentatie op deze website.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer