Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Overlander introduceert opbouw rollenremtestbank

Gepubliceerd op: 09-05-2017


Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting breidt het pakket remmentest uit met een opbouw rollenremtestbank.

Overlander voert al geruime tijd alle producten voor remmentest van de Nederlandse fabrikant Escon en heeft het programma uitgebreid met een rollenremtestbank die op de werkvloer kan worden toegepast voor een hefbrug.

Door de toepassing van oprijbanen kunnen personen- en bedrijfswagens eenvoudig een remtest uitvoeren, de remtestbank heeft een hoogte van slechts 22 cm.

Een lagere oprijhoogte wil de fabrikant niet toepassen omdat dit een flinke invloed heeft op de prestaties van de remtest, hoe groter namelijk de diameter van de rollen, hoe minder bandvervorming en dus betere meetwaardes.

De rollen hebben een diameter van 206 mm. en de toegepaste motoren hebben een vermogen van 5,5 kW. zodat het meetbereik van 8kN. gemakkelijk gehaald kan worden.

Er zijn enkele fabrikanten welke rollen toepassen van 150 mm. en lichtere motoren van + 1,1kW. en 2,2kW. en het behalen van 8kN. lijkt dan ook erg onwaarschijnlijk.

Specificaties:
Meetbereik 0 – 8.000 N.
Maximale as gewicht 4.000 kg.
Rollen 206 x 700 mm.
Testbereik 700x2.200mm.
Opbouw hoogte 220 mm.
Rollen bekleed met epoxy
Motorvermogen 2x 5,5kW. 400 Volt 

Optioneel zijn gegalvaniseerde oprijbanen, afdekplaten, printer etc. 

De remtestbank is inmiddels door NMI gekeurd en per direct leverbaar.

Voor meer informatie; www.overlander.nl  of bel 036-5219200 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer