Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Onderzoeksproject "HipE": Laserlichtbronnen voor koplampen

Gepubliceerd op: 18-05-2017


Samen met het Fraunhofer Application Center voor Anorganische Fosforen ontwikkelt HELLA een nieuw koplamp prototype.

Nieuwegein, mei 2017. Als onderdeel van het onderzoeksproject HipE (zeer innovatief gepixeld fosfor voor laser-emissies in koplampen), ontwikkelen HELLA KGaA Hueck & Co., de wereldwijd toonaangevende leverancier van verlichting en elektronica voor de automobielsector, en het Fraunhofer Application Center voor anorganische fosforen, een prototype voor hoge kwaliteit koplampen met een laserlichtbron. Het project is gestart in maart 2016 en wordt over een periode van 3 jaar mede gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Het verminderen van de inbouwruimte, het verhogen van de efficiëntie, het verbeteren van de lichtkwaliteit en veiligheid – er worden voortdurend nieuwe eisen aan koplampen gesteld. Om aan deze eisen te voldoen, worden steeds vaker high-definition systemen gebruikt. Vooral laserlichtbronnen zijn erg belangrijk geworden. Ze zijn niet alleen efficiënt vanwege de individueel in te stellen lichtpixels, maar ze hebben ook een bijzonder hoge lichtopbrengst. Een kleiner lichtoppervlak zorgt voor meer licht. Dit betekent dat installatiedelen, zoals reflectoren, kleiner kunnen zijn en er een compactere ontwerp mogelijk is.

Om adaptieve functies in het verkeer toe te passen – bijvoorbeeld verlichting van een koplamp die zich automatisch aan de lichtsituatie van het verkeer en de omgeving aanpast, zoals verblindingsvrij grootlicht –  is het eerst nodig om de blauwe korte-golf-laserstraling te veranderen in witte breedbandstraling. De Economic Commission for Europe (ECE) reguleert de verlichtingskleur in Europa. De omzetting van blauwe naar witte straling vindt plaats via fosforen. In het kader van het project HipE test het Fraunhofer Application Center voor Anorganische Fosforen verschillende materialen op hun geschiktheid – wat betreft conversie-eigenschappen en warmte-uitbreiding – om ze vervolgens te optimaliseren. HELLA ontwikkelt een nieuw mechatronisch-optisch concept voor de bouw van een complete koplampmodule. De licht- en elektronica-expert controleert bijvoorbeeld welke optische systemen geschikt zijn om aan de eisen te voldoen voor een compacter ontwerp en een grotere efficiëntie. Daarnaast ontwerpt HELLA een demonstrator, oftewel een prototype met daarin de nieuwe componenten. Het ultieme doel is om de technologieën die tijdens het project zijn ontwikkeld uit te werken als serieproductie.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer