Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Onderzoeksproject "HipE": Laserlichtbronnen voor koplampen

Gepubliceerd op: 18-05-2017


Samen met het Fraunhofer Application Center voor Anorganische Fosforen ontwikkelt HELLA een nieuw koplamp prototype.

Nieuwegein, mei 2017. Als onderdeel van het onderzoeksproject HipE (zeer innovatief gepixeld fosfor voor laser-emissies in koplampen), ontwikkelen HELLA KGaA Hueck & Co., de wereldwijd toonaangevende leverancier van verlichting en elektronica voor de automobielsector, en het Fraunhofer Application Center voor anorganische fosforen, een prototype voor hoge kwaliteit koplampen met een laserlichtbron. Het project is gestart in maart 2016 en wordt over een periode van 3 jaar mede gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO).

Het verminderen van de inbouwruimte, het verhogen van de efficiëntie, het verbeteren van de lichtkwaliteit en veiligheid – er worden voortdurend nieuwe eisen aan koplampen gesteld. Om aan deze eisen te voldoen, worden steeds vaker high-definition systemen gebruikt. Vooral laserlichtbronnen zijn erg belangrijk geworden. Ze zijn niet alleen efficiënt vanwege de individueel in te stellen lichtpixels, maar ze hebben ook een bijzonder hoge lichtopbrengst. Een kleiner lichtoppervlak zorgt voor meer licht. Dit betekent dat installatiedelen, zoals reflectoren, kleiner kunnen zijn en er een compactere ontwerp mogelijk is.

Om adaptieve functies in het verkeer toe te passen – bijvoorbeeld verlichting van een koplamp die zich automatisch aan de lichtsituatie van het verkeer en de omgeving aanpast, zoals verblindingsvrij grootlicht –  is het eerst nodig om de blauwe korte-golf-laserstraling te veranderen in witte breedbandstraling. De Economic Commission for Europe (ECE) reguleert de verlichtingskleur in Europa. De omzetting van blauwe naar witte straling vindt plaats via fosforen. In het kader van het project HipE test het Fraunhofer Application Center voor Anorganische Fosforen verschillende materialen op hun geschiktheid – wat betreft conversie-eigenschappen en warmte-uitbreiding – om ze vervolgens te optimaliseren. HELLA ontwikkelt een nieuw mechatronisch-optisch concept voor de bouw van een complete koplampmodule. De licht- en elektronica-expert controleert bijvoorbeeld welke optische systemen geschikt zijn om aan de eisen te voldoen voor een compacter ontwerp en een grotere efficiëntie. Daarnaast ontwerpt HELLA een demonstrator, oftewel een prototype met daarin de nieuwe componenten. Het ultieme doel is om de technologieën die tijdens het project zijn ontwikkeld uit te werken als serieproductie.

HELLA reorganiseert productgroep “Small Lamps”

12-07-2017- Nieuw competentiecenter geopend in Slovenië - Nieuwe naam “Car Body Lighting” speelt in op de nieuwste trends en ontwikkelingen Nieuwegein, juni 2017. Huidige trends zoals autonoom rijden, steeds meer elektronica en het verlangen van autofabrikanten naar meer individualisatie creëert nieuwe kansen op het gebied van buitenverlichtin... Lees meer

Overlander komt met nieuwe Herkules hefbrug

07-07-2017Overlander BV uit Zeewolde introduceert de AirgoMatic 3213 van Herkules. De hefbrug werkt volledig pneumatisch, zonder enige hydraulische vloeistoffen dus ook zeer geschikt voor de schadeherstellers als voorbewerking of in de spuitcabine. De hefbrug heeft een hefvermogen van 3.200 kg. en een platformhoogte van 1.300 mm. daarmee is de hefbrug bre... Lees meer

Bij Decos kan je nu alleen nog elektrisch rijden

05-07-2017Noordwijk – Nieuwe medewerkers kunnen per vandaag alleen nog een all electric leaseauto kiezen bij IT-bedrijf Decos. De bestaande vloot van hybride stekkerauto’s wordt afgebouwd: telkens als een nieuwe auto aan het wagenpark wordt toegevoegd, is die full electric. Zo is bepaald in het nieuwe leasebeleid dat Decos onlangs heeft opgesteld. ‘De ver... Lees meer

Nieuwe koers voor MultiTankcard

05-07-2017Mobiliteitsbedrijf richt zich op groeiende zzp-markt HOOFDDORP – Het groeiend aantal zzp’ers in Nederland verandert niet alleen de economie, maar ook de sector mobiliteit. Het aandeel zelfstandigen onder automobilisten en OV-reizigers is in 2017 groter dan ooit tevoren. De nieuwe directeur van MultiTankcard, Patrick Roozeman, ziet kansen. Onder ... Lees meer