Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuwe LIQUI MOLY-olie voor voertuigen van Fiat en van de PSA-groep

Gepubliceerd op: 03-04-2016


Low-SAPS-motorolie Top Tec 4310 0W-30 voldoet aan de strenge eisen van de Euro-6-norm

Maart 2016 – Veel vermogen, een geringe cilinderinhoud, een laag verbruik en hoge milieueisen – aan deze criteria moeten autofabrikanten voldoen bij de constructie van hun motoren. Hier hebben ze bijzondere olie bij nodig. De Top Tec 4310 0W-30 van de Duitse motoroliespecialist LIQUI MOLY voldoet aan deze eisen voor voertuigen van Fiat en de Franse PSA-groep met Peugeot en Citroën. 

Top Tec 4310 0W-30 is een low-SAPS-olie. Dit betekent dat dit een smeermiddel is met zeer geringe gehaltes aan sulfaatas, fosfor en zwavel. Low-SAPS-oliën zijn pas sinds enkele jaren op de markt. Sindsdien groeit hun marktaandeel gestaag, omdat autofabrikanten alleen door middel van katalysatoren en deeltjesfilters aan de steeds strengere emissienormen kunnen voldoen. Alleen met motoroliën die geringere hoeveelheden as vormen, werken deze componenten storingsvrij.

Voor ontwikkelaars van motoroliën betekent dit een technologische ommekeer. De traditionele samenstelling van smeermiddelen is immers niet compatibel met de techniek van de nieuwe deeltjesfilters. De nieuwe Top Tec 4310 van LIQUI MOLY voltrekt deze technologische ommekeer. Met een viscositeit van 0W-30 is het een zeer dunvloeibare olie. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik, maar levert ook een nieuw probleem op voor de ontwikkelaars: ook onder extreme omstandigheden moet de olie, ondanks de lage viscositeit, de motor nog steeds goed smeren. Kleine krachtbronnen, zoals de Twin- en Multi-Air-motoren van Fiat vormen veeleisende uitdagingen. De nieuwe olie voldoet aan de eisen van de Fiat-vrijgave 9.555.35-GS1. Hoewel dit een norm voor benzinemotoren is, wordt toch een low-SAPS-smeermiddel geëist.

Beslissend is deze eis voor de nieuwste dieselvoertuigen van de PSA-groep met Euro-6-motoren. Hiervoor verlangt het concern expliciet de viscositeit 0W-30 met een gering gehalte aan asvormende stoffen. Alleen dan voldoet een motorolie, zoals het nieuwe product van LIQUI MOLY, aan de vrijgave Peugeot Citroën (PSA) B71 2312. Bovendien voldoet Top Tec 4310 aan ACEA C2 en onderscheidt het zich door een goede oxidatiebestendigheid – een goede weerstand tegen corrosie. Afzettingen in de motor worden door speciale reinigingsadditieven tegengegaan.

Naast deze specifieke kenmerken beschikt de nieuwe aanwinst van het Top Tec-team over dezelfde basiseigenschappen als de andere producten uit deze serie hightech smeermiddelen: Deze motorolie kan door het hele jaar heen worden toegepast, zorgt voor een snelle olietoevoer bij lage temperaturen, waarborgt een optimale oliedruk bij alle toerentallen, uitstekende smeerzekerheid bij zowel hoge als lage temperaturen en een bijzonder schone motor.

Specificaties en vrijgaven
Top Tec 4310 0W-30
ACEA C2
Peugeot Citroën (PSA) B71 2312
Fiat 9.555.35-GS1

Verkrijgbaar in cans van 1, 5 of 20 liter of in vaten van 60 of van 205 liter.

Over LIQUI MOLY
LIQUI MOLY GmbH uit Ulm in Zuid-Duitsland biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten aan, zoals motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen en serviceproducten. Het assortiment bevat ca. 4.000 artikelen. LIQUI MOLY ontwikkelt en test haar producten in haar eigen laboratoria, produceert uitsluitend in Duitsland en introduceert al haar producten zelf op de markt. LIQUI MOLY werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht en is nu één van de leidende bedrijven van de industrie. De producten worden verkocht in Duitsland en in 120 andere landen. 

Nadere informatie krijgt u bij:
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Telefoon : +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer