Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuwe autoverlichting zorgt voor veel meer veiligheid

Gepubliceerd op: 11-12-2016


Nieuwegein, december 2016. Een Duits onderzoeksteam heeft de basis gelegd voor slimme, hoge resolutie LED koplampen, die de zogenaamde adaptieve verlichting naar een nieuwe dimensie brengt. Het testmodel is ontwikkeld door projectmanager Osram in samenwerking met de projectpartners Daimler, Fraunhofer, HELLA en Infineon. Beide koplampen in het testmodel bevatten drie LED lichtbronnen, elk met 1.024 individueel te regelen lichtpunten. Hiermee kan de koplamp zich zeer nauwkeurig aanpassen aan de wegsituatie, zodat de lichtcondities altijd optimaal zijn zonder andere weggebruikers te verblinden. De verlichting past zich aan in elke denkbare bocht in de weg, zodat er geen donkere gebieden ontstaan. Bovendien zorgen sensoren in de auto ervoor dat de omgeving wordt geanalyseerd en tegemoetkomend verkeer wordt belicht, zodat deze voor de bestuurder goed zichtbaar is. Tegelijkertijd schijnt de koplamp niet in het gezicht van de tegemoetkomende weggebruiker, zodat deze niet verblind wordt. Hierdoor hoeft het grootlicht niet meer gedimd te worden. 

Het project µAFS, dat werd gefinancieerd door het Duitse Federale Ministerie van Onderwijs en Onderzoek, is na drieëneenhalf jaar succesvol afgerond met de productie en praktijktest van de het testmodel. Er is speciaal een innovatieve LED chip met 1.024 individueel regelbare lichtpunten ontwikkeld. In de generatie adaptieve koplampen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn, zijn verschillende LED componenten naast elkaar en boven elkaar in de koplamp geïnstalleerd. Daarbij zijn extra elektronische componenten nodig om de lichtsegmenten aan en uit te zetten. Door de beperkte ruimte in de koplamp is het aantal lichtsegmenten dan beperkt. Met de nieuwe benadering is de elektrische aansturing van de LED geïntegreerd in de chip, waardoor met de beperkte ruimte in de koplamp toch een veel hogere resolutie bereikt wordt. Voor de innovatieve, hoge resolutie en slimme autoverlichting is als tweede stap een LED  module ontwikkeld met een elektrische en thermische koppeling die directe verbinding mogelijk maakt met de elektronica van het voertuig.

De uitvoerbaarheid van het systeem is succesvol getest. De rij- en weersomstandigheden zijn continue geanalyseerd. De variabele, adaptieve lichtverdeling zorgt in iedere situatie voor een passend lichtbeeld. Met verblindingsvrij grootlicht heeft de bestuurder altijd het beste licht in het donker. Dit is een belangrijk voordeel voor automobilisten. Het levert een grote bijdrage aan risicovermindering van ongelukken bij rijden in het donker.

HELLA heeft de belangrijkste technische vereisten voor de lichtbron gespecificeerd, gebaseerd op de functionele eisen van Daimler. HELLA ontwikkelde het gehele optische systeem voor de lichtmodules en bijbehorend koeling concept, en ontwikkelde de prototype koplampen. De koplampen zijn zeer efficiënt en genereren een zeer homogeen lichtbeeld. Bovendien hebben de individuele lichtpunten een zeer goede lichtkwaliteit. De verschillende lichtpatronen kunnen puur elektronisch worden gegenereerd zonder mechanische aandrijvingen. Dit is een stap in de richting van de digitalisering van de verlichtingsindustrie. Met deze ontwikkeling voldoet HELLA aan haar eigen normen om innovatieve lichtsystemen met en voor klanten te ontwikkelen en niet alleen om hen te voorzien van een reeks producten van noodzakelijke nauwkeurigheid en kwaliteit, maar ook om consistent vooruit te denken als het gaat om nieuwe technologie. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer