Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Nieuw leven in de Maxhütte

Gepubliceerd op: 25-09-2014


De modellen van de nieuwe erotische kalender van LIQUI MOLY bezetten een stilgelegde staalfabriek

September 2014 – Voor zijn nieuwe erotische kalender heeft de Duitse motorolie- en additievenspecialist LIQUI MOLY opnieuw een bijzondere plek uitgezocht: de Maxhütte in Beieren. 14 modellen dartelen in een stilgelegde staalfabriek. „Deze smaakvol gearrangeerde opnamen zijn bedoeld om het dagelijks werk in de garage een stukje te veraangenamen“, aldus Peter Baumann, hoofd Marketing bij LIQUI MOLY.

De Maxhütte was ooit een belangrijke staalfabriek met een personeelsbestand van meer dan 9000 mensen. De ovens zijn al lang en breed afgekoeld, maar de temperatuur in de Maxhütte stijgt behoorlijk, zodra de LIQUI MOLY-modellen het industriecomplex in bezit nemen. Zij inspecteren schakelkasten, smeren machines en nemen het oude laboratorium opnieuw in bedrijf. Stof, roest en slakken alom, uit alle foto's spreken verval en verleden.


„De bekoring van de foto's zit hem in de opgeroepen spanning tussen de modellen en de omgeving: jonge vrouwen in een oude industrieruïne, zachte lichamen voor tonnenzware machines“, vindt Peter Baumann. Deze kalender is niet alleen door zijn motieven iets heel speciaals. Het is ook een bijzonder „lange“ kalender, die 13 in plaats van 12 maanden telt en al in december begint.

De kalenders zijn bestemd voor garages en andere klanten van LIQUI MOLY. Wie achter het net heeft gevist, kan een poging wagen om een van de weinige kalenders te bemachtigen die in de LIQUI MOL-Teamshop op www.liqui-moly-teamshop.de verkrijgbaar zijn. Haast is wel geboden: Het afgelopen jaar waren de kalenders in een oogwenk uitverkocht. Wie snel genoeg reageert is, maakt kans op een van de gratis exemplaren die LIQUI MOLY op de Automechanika uitdeelt. Deze grootste automotive aftermarket wordt van 16 tot en met 20 september in Frankfurt a. M. (Duitsland) gehouden. U vindt LIQUI MOLY in hal 9.1 op stand C06.

Voor andere zintuigen bestemd is de motorsportkalender van LIQUI MOLY, die binnenkort wordt uitgebracht.

Over LIQUI MOLY
LIQUI MOLY GmbH uit Ulm in Zuid-Duitsland biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten aan, zoals motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen en serviceproducten. Het assortiment bevat ca. 4.000 artikelen. LIQUI MOLY ontwikkelt en test haar producten in haar eigen laboratoria, produceert uitsluitend in Duitsland en introduceert al haar producten zelf op de markt. LIQUI MOLY werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht en is nu één van de leidende bedrijven van de industrie. De producten worden verkocht in Duitsland en in 110 andere landen.


Meer informatie kan worden verkregen op:
LIQUI MOLY GmbH

Peter Szarafinski
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Germany
Tel.: +49 7 31/14 20 189
Fax: +49 7 31/14 20 82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer