Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Mobiele formulieren in de auto-industrie

Gepubliceerd op: 07-10-2014


Scania Nederland B.V. vervangt haar papieren formulieren

12 augustus, Leiderdorp - Een groot deel van het papier dat wordt gebruikt in de auto-industrie zit hem in de formulieren. Er worden dagelijks grote aantallen verbruikt. Denk aan formulieren voor proefritten, inname en uitgifte, schademeldingen, huurovereenkomsten en taxatie. Scania Nederland B.V., AutoXL en That's Lease hebben na een test fase afscheid genomen van papieren formulieren. 

Er wordt veel geschreven over trends in de auto-industrie. Denk aan elektrisch vervoer, brandstofefficiëntie, groene voertuigen en zelfrijdende auto’s. Ook de digitalisering zal blijven toenemen. Software (denk aan motormanagement en navigatie) is standaard in het aanbod van nieuwe wagens. De auto’s worden steeds moderner. Toch maken veel bedrijven in de branche nog gebruik van papier op de werkvloer.

Mobiel werken
Nederland is een vooruitstrevend land. Tegenwoordig heeft iedereen en smartphone of tablet. Er zijn genoeg tools om mobiel te werken. Maar soms lijken organisaties moeilijk af te kunnen stappen van ingesleten gewoonten. Met digitale formulieren wegen de voordelen makkelijk op tegen de nadelen. Al die manuren die in papierwerk (en het invoeren ervan in de computer) gaan zitten kunnen besteed worden aan meer productieve doeleinden. Tijd besparen is natuurlijk een aantrekkelijk vooruitzicht maar een belangrijker aspect van papierloos werken is ook het sterk reduceren van fouten. Scania Nederland B.V.: “Er ontstaan veel fouten bij het gebruik van papier. Er is meer vrijheid. Het verschilt per persoon wat acceptabel is en wat niet. Dankzij MoreApp worden vragen niet overgeslagen en raken foto’s raken niet meer kwijt." 

Makkelijke stap
De stap naar digitale formulieren wordt steeds makkelijker. Ook al ben je niet technisch opgeleid, toch ben je in staat de papierstroom te digitaliseren. Het Nederlandse bedrijf MoreApp biedt een uitstekende tool om formulieren te digitaliseren. Iedereen kan zijn/haar eigen formulier ontwerpen en beheren met deze tool. Complete digitalisering van de auto-industrie komt hierdoor een stapje dichterbij. AutoXL, occasion dealer in Leiden: "Voor ons is het belangrijk dat een app snel en overzichtelijk werkt. Bij MoreApp spreekt alles voor zich. Ik vul de overeenkomst in en de klant hoeft er alleen nog een handtekening onder te zetten. Makkelijker kan niet." 

Klanttevredenheid
De auto-, occasion- en vrachtwagendealers die MoreApp al gebruiken zijn allemaal gestart met een test fase. Een paar medewerkers testen het gebruik van de app. Ze zien in dat het invullen van formulieren sneller en makkelijker gaat. Simpelweg een foto vervangt de handeling van het kopiëren van het rijbewijs al bij het voorbereiden van een proefrit. Leasemaatschappij That's Lease in Sassenheim merkt een hoge klanttevredenheid. "De klant ontvangt direct een kopie per mail van het ingevulde formulier bij inname en uitgifte van de auto. Over schade kan later niet meer getwist worden, alles staat vast." Op elk vlak een gemak. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer