Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Launch BST-12 accutester; totaaloplossing voor het testen van 12 Volt voertuigsystemen

Gepubliceerd op: 11-09-2014


Leverancier van werkplaatsequipment Allround Automotive Equipment (AA-Equipment) in Helmond introduceert de Launch BST-12 accutester met geïntegreerde thermische printer.

De Launch BST-12 accutester is de totaaloplossing voor het testen van alle 12 Volt voertuigsystemen. Behalve de staat en de startcapaciteit van de accu, test de BST-12 ook massaverbindingen van de motor en carrosserie en de werking en toestand van de startmotor en dynamo. Na de test toont de BST-12 op het display of het systeem, de accu, massaverbindingen, startmotor en dynamo in orde zijn.

Rapport printen als bewijs voor klant
Een geprint rapport met daarop de status van de accu kan als bewijs aan de klant overlegd worden. De Launch BST-12 accutester drukt de informatie snel en duidelijk af. Het testen van een accu, startmotor of dynamo inclusief het printen van een compleet rapport duurt maximaal vijf seconden. 

De Launch BST-12 is een zogenoemde ‘intelligente’ accutester en detecteert oppervlaktelading en elimineert deze. Deze methode zorgt ervoor dat de tests consequent en de metingen accuraat zijn. De status van de accu en een samenvatting van het resultaat zijn binnen enkele seconden beschikbaar. De test kan rechtstreeks op de accu uitgevoerd worden, ongeacht of deze los of in het voertuig staat.

Veilig en onderhoudsvrij
Veiligheid staat bij Launch voorop. Tijdens het (eventueel verkeerd) aansluiten, loskoppelen of testen van de accu ontstaan er geen vonken. De Launch BST-12 heeft geen interne accu en is onderhoudsvrij. De tester start met de analyse van het elektrische voertuigsysteem zodra deze met de accu verbonden wordt en onttrekt ook geen stroom.

De Launch BST-12 systeemtester is snel, eenvoudig in gebruik en toepasbaar op de alle voorkomende voertuigmerken en modellen met 12 Volt accu’s. De werkspanning ligt tussen de 9 en 15 Volt (max) gelijkstroom.

www.aa-equipment.nl 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer