Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Internet weer overzichtelijk dankzij Nederlandse start-up

Gepubliceerd op: 21-09-2016


UTRECHT/ENSCHEDE – In twee decennia is het internet uitgegroeid tot een chaotische verzameling van miljarden webpagina’s. Het filteren van deze informatie is voor bedrijven, organisaties en de samenleving van levensbelang geworden. De Nederlandse start-up DOT.world – vandaag gelanceerd – brengt publiek, experts en organisaties per onderwerp bijeen en helpt de spelden in de hooiberg te vinden. Ook interessant voor de automotive sector!

Met behulp van DOT.world kunnen communities en organisaties in enkele klikken een eigen platform aanmaken, dat experts en de ‘crowd’ op een specifiek onderwerp met elkaar in contact brengt. De DOT.world-platformen combineren the best of all worlds: een combinatie van curatie (gelijkend aan dat van Reddit), een sterke visuele weergave (zoals Pinterest) en crowd-sourcing (zoals gebruikt op Wikipedia).

Het idee voor DOT.world is voortgekomen uit “de frustratie over het gebrek aan goed gecureerde informatie op het internet”, aldus oprichter Wim Korevaar. “Ondanks dat er een grote hoeveelheid aan waardevolle informatie te vinden is op het internet, is er ook veel ruis. We willen experts op diverse onderwerpen in staat stellen om zich te verenigen en gestructureerde community-platformen op te bouwen. Zo wordt informatie georganiseerd en gerangschikt en wordt het beste op specifieke onderwerpen snel vindbaar.”

Zikavirus platform
Al voor de officiële lancering zijn er dertig DOT.world platformen geregistreerd op onderwerpen variërend van start-ups tot management consulting en op expert topics als voedselzekerheid en het Zikavirus.

De platformen zijn gebaseerd op het wisdom of the crowd-principe. “Als je precies weet waarnaar je op zoek bent, gebruik je een zoekmachine. Als je up-to-date wilt blijven over wat je vrienden doen, dan is een sociaal netwerk perfect,” aldus Korevaar. “Maar als je zoekt naar een platform om samen met experts en de ‘crowd’ het beste op een specifiek onderwerp te vinden, te organiseren en te bediscussiëren, dan zijn de DOT.world-platformen de perfecte manier om je te helpen het kaf van het koren te scheiden.”

Gratis registreren
Op de DOT.world platformen kan iedereen content delen. De artikelen, afbeeldingen of video’s kunnen omhoog of omlaag worden gestemd, waarmee zichtbaar wordt wat – per dag, per week of aller tijden – het populairst is. Dankzij de onderverdeling in onderwerpen kan de gebruiker precies die informatie filteren die voor hem het interessantst is.

Gebruikers kunnen gemakkelijk een platform registreren. Er zijn twee smaken van de zogenaamde structured community-platformen. De gratis versies zijn voorzien van een DOT.world-logo en zijn volledig toegankelijk voor het grote publiek. De andere optie is speciaal voor grote organisaties en bedrijven, waarbij er meer mogelijkheden zijn voor aanpassingen en branding.

Over DOT.world
DOT.world is een Nederlandse start-up, ontstaan op de Universiteit Twente. DOT.world faciliteert gestructureerde, onderwerp-specifieke platformen voor online communities en organisaties. Het bedrijf heeft meer dan een miljoen euro opgehaald, onder andere van een groep private investeerders. Doel is zoveel mogelijk platformen te faciliteren en zo wereldwijd mensen te helpen met het delen, cureren en bediscussiëren van de meest relevante informatie, op elk onderwerp.

Voor meer informatie en een overzicht van de platformen, zie http://DOT.world.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer