Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Inschrijving Nationale Oldtimerdag geopend

Gepubliceerd op: 31-01-2017


AANMELDINGEN KOMEN VOLOP BINNEN

De inschrijving voor de 33e editie van de Nationale Oldtimerdag is geopend. Dit jaar wordt het evenement gehouden op 18 juni, als altijd de derde zondag van de maand. Het aantal auto's dat kan worden opgesteld op de Bataviaboulevard, tussen Batavia Stad Outlet Fashion en de Bataviahaven is ruim vierhonderd en nog maar enkele dagen na de opening van de inschrijving hebben zich al bijna 200 deelnemers met hun liefde op wielen aangemeld. Onder deze inschrijvingen bevinden zich al een paar weergaloze pareltjes uit de ‘Belle Eopoque’ periode, zoals een Cartercar R Runabout uit 1912 en een Bolide Paris Voiturette uit 1902.

De Cartercar werd in een kleine automobielfabriek in de staat Michigan V.S. gebouwd door Byron J. Carter. Hij was de zoon van een boerenfamilie die zich eerst bezig hield met de verkoop van bakkersmeel, diervoeders en het bouwen van rijwielen. Onder de naam Cartercar werden er naar schatting bijna 10.000 exemplaren verkocht. In 1909 werd  de firma - na het overlijden van haar oprichter aan longontsteking - overgenomen door General Motors. In 1915 werden de deuren van de fabriek gesloten en verdween het merk van de markt. Voor zo ver bekend zijn er nog ongeveer 30 Cartercar automobielen rijdend en in privé  bezit.

Extra aandacht zal dit jaar besteed worden aan de periode "Belle Epoque" (1890-1918), het 115 jarig jubileum van Cadillac en ‘50 jaar Lelystad’.

Wie Cadillac zegt denkt aan de vijftiger jaren, de tijd van Rock ’n Roll, Bill Hally en Elvis Presley. Deelnemers die hun klassieke automobiel tentoonstellen op het grootste gratis toegankelijk oldtimerevenement van de Benelux passen hun kleding aan de periode van vlak na de Tweede Wereldoorlog. Een mooi moment voor ‘een stap terug in de tijd’.

Een Cadillac 75 Fleetwood Limousine uit 1954 is een bijzonder model uit de Cadillac 'stal'. Deze 8-persoons limousine is de vierde Cadillac die Elvis Presley voor zijn collectie aankocht. Deze automobiel combineert glitter en glamour met technische innovatie. De auto heeft een automatische versnelling, elektrisch bedienbare ramen, stuurbekrachtiging, rembekrachtiging,  radio en prachtige white wall banden.

Naast de jubilarissen is er natuurlijk een grote diversiteit aan bijzondere auto's van vóór 1970. Dit jaar komt onder meer een racewagen Rover HP Speed Special uit 1935 naar de Nationale Oldtimerdag Lelystad. De wagen is gerestaureerd door Hubert Kranz Oldtimers in het Duitse Straelen en wordt ingezet bij verschillende sportieve, voornamelijk buitenlandse, meetings voor timetrials, hill climbs, meerdaagse rally's en circuitraces met historische sportwagens. Opvallend is de komst van een zeldzame Monet & Goyon Cyclecar uit 1924.

De Nationale Oldtimerdag Lelystad verwelkomt haar gasten en bezoekers voor de zesde maal aan de Bataviahaven op zondag 18 juni 2017. Deelnemers en bezoekers kunnen gratis genieten van deze oldtimer meeting.

WWW.oldtimerdaglelystad.nl

Fb: Nationale Oldtimerdag Lelystad
Tw: @Nat_oldtimerdag

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer