Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Imbema Rhiwa promoot Mirka vlakschuurmachine tijdens Autoprof. Gorinchem.

Gepubliceerd op: 09-01-2013


Imbema Rhiwa B.V. uit Nieuwerkerk aan den IJssel zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. Op haar stand brengt zij de vlakschuurmachine van Mirka onder de aandacht. Ook presenteert zij de succesvolle autoreinigings- en polijstmiddelen van Farcéla. Tot slaat laat Imbema Rhiwa de chemische productlijn Impro zien.  

Mirka vlakschuurmachine
Traditioneel worden reparatieplekken vaak met een handschuurblok strak gemaakt. De huidige markt vraagt echter om slimmer en sneller repareren. Imbema Rhiwa raadt dan ook aan om reparatieplekken eerst met de Mirka vlakschuurmachine te bewerken. Hiermee wordt de reparatieplek verkleint en ontstaat er een egaler schuurbeeld, zodat schuurstappen kunnen worden overgeslagen. Hiermee bespaart u enorm veel tijd en dus geld. 

De Mirka vlakschuurmachine is voorzien van een speciale Abranet steunzool. Deze zorgt in combinatie met  Abranet schuurmateriaal voor een stofvrije werkomgeving. De steunpad is zeer vlak en hard waardoor een prefect eindresultaat wordt bereikt. De machine is licht van gewicht en trillingsvrij waardoor deze erg prettig en eenvoudig is in gebruik. Kortom deze machine mag niet ontbreken in het schadebedrijf.

Voor meer informatie bezoek ons tijdens Autoprof. Gorinchem of kijk op www.imbemarhiwa.nl.

Imbema Rhiwa is een technische handelsonderneming in de Benelux. Zij levert een uitgebreide lijn schuursystemen van Mirka, poets- en polijstproducten van Farécla, een eigen label chemische producten, veiligheidskoppelingen en diverse non-paint artikelen.In Nederland is zij gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel en in België te Erpe-Mere.

www.imbemarhiwa.nl

Autoprofessioneel Gorinchem vindt plaats van 5 t/m 7 februaro 2013

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer