Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

HELLA lanceert online catalogus met universele producten

Gepubliceerd op: 11-04-2017


Op www.hellawebcatalogus.com zijn de diverse productgroepen opgedeeld in meerdere categorieën, waardoor snel het juiste onderdeel te vinden is - inclusief productspecificaties. Van verlichting en elektronica, tot installatiemateriaal, thermomanagement, remdelen en werkplaatsgereedschap. Voor zowel personenauto’s, als voor vrachtwagens, trailers, (land)bouwmachines, bussen en caravans.

Als één van de weinige leveranciers binnen de automotive sector heeft HELLA hiermee een eigen online catalogus die universele producten zo overzichtelijk presenteert. Voor directe klanten wordt later dit jaar tevens een bestelfunctie aan de catalogus toegevoegd. “Klanten kunnen het gewenste product straks niet alleen snel vinden, maar ook direct online bestellen!” besluit een trotse Marco van der Aa.

HELLA knowhow

Via de universele webcatalogus is het ook mogelijk om door te linken naar de nieuwe voertuigspecifieke onderdelenwebshop. Hier is een uitgebreid overzicht te vinden van alle HELLA producten die geschikt zijn voor een bepaald voertuig.

Een andere belangrijke toevoeging op de website is de blogpagina. Er is binnen de hele HELLA onderneming ontzettend veel (technische) kennis aanwezig en deze informatie wil HELLA Benelux graag delen. Achtergrondinformatie, technische weetjes en gebruikerservaringen van klanten zullen regelmatig als blog op de webpagina te vinden zijn.

De universele webcatalogus is inmiddels ‘live’ gegaan, maar zal de komende maanden nog verder aangevuld en geoptimaliseerd worden. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer