Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

HELLA geeft LED verstralers weg

Gepubliceerd op: 22-05-2015


Nieuwegein, april 2015. Een filmpje van zijn robuuste Landrover Defender onder begeleiding van heftige muziek leverde Thomas Lensvelt twee gloednieuwe Luminator Compact LED verstralers van HELLA op. Autocostumizer Landreiziger uit Dordrecht deed daar nog een schepje bovenop en monteerde de krachtige verstralers voor de offroad-fanaat.

Dat HELLA sterk is in verlichting, zal voor de meeste autoliefhebbers geen verrassing meer zijn. Ook op offroadgebied worden de lampen van HELLA graag gemonteerd en gevoerd. Een offroad-competitie waarbij 2 Luminator Compact LED verstralers te winnen waren, was dan ook een groot succes!

Onder andere via de Facebook-pagina van HELLA Benelux (www.facebook.com/hella.benelux) kregen échte offroad-fans de mogelijkheid een video van hun offroad-voertuig in te sturen. Dit leverde prachtige beelden op; van rondvliegende moddervlokken tot spinnende banden in het zand. Uit vele inzendingen koos HELLA de 8 meest aansprekende video’s en toen werd het tijd voor de deelnemers om hun achterban eens goed wakker te schudden en hen te motiveren op de ingezonden video te stemmen.

Na een nek-aan-nekrace tussen de nummers 1, 2 en 3 sprong prijswinnaar Thomas er bovenuit dankzij zijn enthousiasme en passie voor het offroad rijden. Toen Martin en Liz de Keizer van Landreiziger vernamen dat de bij hun al bekende Thomas twee mooie verstralers van HELLA won, boden zij vrijwel direct aan de montage op zich te nemen. Na enige tijd in de werkplaats van Landreiziger werd de speciaal gemaakte verstraler-taart aangesneden. De Landrover met nieuwe uitrusting werd nog even op de gevoelige plaat gezet waarna Thomas met glunderende ogen en een brede glimlach zijn weg vervolgde. “Dat wordt de hele avond rijden en de lampen eens goed uittesten”, aldus Thomas Lensvelt.

Met de Luminator Compact LED van HELLA kan Thomas uitstekend uit de voeten want de lampen zijn bijzonder geschikt voor offroadgebruik dankzij de bescherming bij onderdompeling (waden tot 0,5 m waterdiepte gedurende maximaal 5 minuten in helder water). De Heavy-duty-versie wordt bovendien geleverd met een 2.500 mm beluchtingsslang, geschikt voor onderdompeling in slibhoudend water. Daarnaast heeft deze LED-versie 75% minder stroomverbruik ten opzichte van xenontechnologie.

Ervaar zelf ook de mogelijkheden van de Luminator Compact LED en andere lampen van HELLA met de Elivertool van HELLA (www.hella.com/eliver)

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer