Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Groeien door groter aanbod of specialisme

Gepubliceerd op: 04-10-2012


Het is nog maar de vraag in hoeverre fastfitters, autoserviceketens en bandenspecialisten in staat zijn om de komende jaren hun marktpositie te behouden en door te groeien. Het blijkt namelijk niet zo eenvoudig om als bandenspecialist te transformeren naar een volwaardig garagebedrijf.

Wellicht is het juist verstandig een stap terug te doen naar de vroegere kernactiviteiten, is een veelgehoorde visie op diverse Europese aftersalesbijeenkomsten. Vooral de marktpositie van de autoservice- en bandenketens wordt van diverse kanten bedreigd, onder meer door de strijd om de werkplaatsklant tussen universele garages en merkdealers, lagere marges en een dalende markt voor reparatie en onderhoud. En dan hebben we het nog niet eens over auto’s die steeds complexer worden en kritischer consumenten.

Evenals vele universele garages en dealernetwerken beleven de meeste ketens momenteel niet hun beste jaar, zo blijkt uit gesprekken met filiaalmanagers bij diverse ketens. Het eerste halfjaar van 2012 liet een daling zien van 600.000 banden en ook het reparatie- en onderhoudsaanbod daalde. Nu is het zaak om de winterbandenverkoop en winterbeurten aan de man te brengen.

Voorspelling
De afgelopen jaren hebben vooral universele garagebedrijven (met sterke steun van de bandendistributeurs) een sterke positie in de bandenvervangingsmarkt opgebouwd, ten koste van de bandenspecialisten. Met name de particuliere klant koos voor universele garages, terwijl ketens en bandenspecialisten met succes hun aandacht op de zakelijke markt richten. Maar het merkgebonden kanaal staat in de startblokken om markt terug te veroveren. Op de korte termijn zullen de marktverhoudingen nog niet al te veel wijzigen, maar op de lange termijn worden zeker veranderingen voorspeld.

Lees hier het complete artikel in Aftersales Magazine nummer negen, inclusief cijfers over vestigingen, wisseltarief en bandenopslag >>

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer