Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

'Geen nieuw vlaggenschip voor Cadillac'

Gepubliceerd op: 01-07-2013


Wie aan Cadillac denkt krijgt al snel beelden van deinende luxebakken voor zich. Momenteel is het aanbod van enorme Caddies wat beperkt, en dat zal voorlopig nog wel zo blijven.

Momenteel is de XTS de grootste sedan die het Amerikaanse Cadillac in de showroom heeft staan. Toegegeven, met z'n dikke vijf meter is het absoluut geen kleine jongen, maar de tijd van enorme logge bakbeesten lijkt toch echt voorbij te zijn.

In 2011 presenteerde Cadillac de Ciel, een reusachtige cabriolet die bijna twee meter breed was. De cabriolet was een voorbode van een ultra-luxe slee die Cadillac weer terug op de kaart moest zetten als fabrikant van typisch Amerikaanse suites op wielen. Autonews meldt vandaag dat de ontwikkeling van een dergelijk model een halt toe is geroepen. De auto, die een prijskaartje van zo'n 100.000 euro zou krijgen, zou te weinig toevoegen aan de Caddy-gelederen, waardoor het ontwikkelingsprogramma nu naar de ijskast verwezen zou zijn.

Hij zou te weinig verschillen van de grote Yank die momenteel wél in ontwikkeling is. De auto waar het over gaat is een tegenhanger van de Mercedes S-klasse en de BMW 7-serie, waar de Amerikaanse ingenieurs nu druk mee in de weer zijn. In 2016 of 2017 zou de auto op de markt moeten verschijnen.

Bron: www.Autoweek.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer