Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

EMM introduceert de extra dunne Clean Pad

Gepubliceerd op: 22-05-2015


Een innovatieve oplossing voor de perfecte afwerking en directe besparing!

- Meer dan 80% van de conventionele, dikke poetspads worden niet goed schoongemaakt na gebruik en beschadigen de lak tijdens een nieuwe klus! -

Als waardevolle aanvulling op haar poetsproces, introduceert EMM de innovatieve Colad Clean Pad. Een ultra dunne poetspad om de perfecte afwerking mee te realiseren! De nieuwe Colad Clean Pad is ontwikkeld in het EMM kenniscentrum in nauwe samenwerking met dealers en eindgebruikers. 

De perfecte afwerking!

De ultra dunne Colad Clean Pad is slechts 10 mm dik en gemaakt van de nieuwste generatie schuimmateriaal welke niet scheurt of verkruimelt. Door het dunne oppervlak van de pad kan deze gemakkelijk worden schoon- gemaakt door deze te wassen in een emmer water. Er blijft geen opgedroogd poetsmiddel achter. Dit voorkomt hologrammen tijdens uw volgende poetsklus. De pad is extra flexibel en ideaal voor het poetsen van zowel vlakke als gebogen ondergronden.

Directe besparing!
De Colad Clean Pad is economisch in gebruik. Doordat de pad gemakkelijk schoon te wassen, is heeft deze een veel langere levensduur. Na het wassen kan de pad meerdere malen worden hergebruikt. Begin elk project met een frisgewassen Clean Pad voor het beste resultaat!

Samen met de bijbehorende Interface Pad vormt de Colad Clean Pad (verkrijgbaar in zacht, medium en hard) het meest effectieve poetssysteem in de markt!

Voorden van de Colad Clean Pad:

  • * Start elke klus met een schone pad!
  • * Lange levensduur
  • * Voorkomt hologrammen
  • * Directe besparing en beste afwerking

EMM International BV
EMM is een wereldwijde speler op het gebied van Non-Paint.  Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken. EMM beschikt over de merken Colad, Hamach, Ronin Tools en Tander. De laatste twee jaar heeft EMM meer dan 20 nieuwe producten geïntroduceerd waaronder Colad Easy2Check® en de Colad BodyGuard®.

Meer informatie:
Wilt u meer informatie over de Colad Clean Pad of andere EMM producten?

Neem dan contact op met verkoop@emm.com of bel: +31 38 467 66 00.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer