Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

EMM Introduceert Colad Optimus

Gepubliceerd op: 14-12-2015


Versnelt het poetsproces en garandeert een perfect resultaat!

“Het bereiken van een hoogglans resultaat kost tijd en precisie. Wanneer u het oppervlak schuurt met Colad Optimus 3000 & 4000 voor het poetsen versnelt u het proces en verbetert u het eindresultaat!”

Een snelle en veilige oplossing voor het wegwerken van lakdefecten en het bereiken van een perfect voorbereid oppervlak voorafgaand aan het poetsen. Oppervlaktevoorbereiding met Colad Optimus zorgt voor een hoogglans resultaat en kortere poetstijd.

Dankzij de carbid schuurkorrels is Colad Optimus een duurzame schuuroplossing welke gebruikt kan worden tijdens nat en droog schuren. De pad kan worden uitgespoeld en meerdere keren worden gebruikt voordat het zijn schuureigenschappen verliest. De hoge kwaliteit klittenband achterzijde maakt het mogelijk de pad voor langere tijd te gebruiken op een machine en/of hand support pad.

De open schuimstructuur van de Colad Optimus pads voorkomt verstopping en maakt de pad extra flexibel. Optimus is daarom bij uitstek geschikt voor het gebruik op krommingen en randen. Het voorkomt drukplekken in de lak, veroorzaakt door ongelijke druk tijdens het schuren. Opvolgen met Colad OneStepReady in combinatie met de Colad Clean Pads garandeert een hoogglans resultaat.

Wilt u uw poetsproces versnellen en een perfect resultaat behalen?
Bestel dan nu uw Colad Optimus pads! Neem contact op met verkoop@emm.com of uw Colad dealer.

EMM International BV
EMM is een wereldwijde speler op het gebied van Non-Paint.  Centraal staat de ontwikkeling, fabricage en distributie van ge- en verbruiksartikelen voor alle sectoren die op grote(re) schaal lakken verwerken. EMM beschikt over de merken Colad, Hamach, Ronin Tools en Tander. De laatste twee jaar heeft EMM meer dan 20 nieuwe producten geïntroduceerd waaronder Colad Clean Pads en de innovatieve en verbeterde Colad Turbomix PaintSaver®.

Meer informatie:
Wilt u meer informatie over Colad Optimus of andere EMM producten?
Neem dan contact op met verkoop@emm.com of bel: +31 38 467 66 00.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer