Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Den Hartog b.v. en Snap-on Tools werken samen in Mobil 1 programma

Gepubliceerd op: 30-01-2015


Motorbrandstoffen-, smeermiddelen-, en vloeistoffendistributeur Den Hartog b.v. in Groot Ammers en werkplaatsequipment- en gereedschapsleverancier Snap-on Tools in Heemskerk hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten in de uitrol van het Mobil 1 programma. 

De samenwerking richt zich op het onderhoud en voorkomen van problemen met automatische versnellingsbakken. Beide bedrijven bekrachtigen hun samenwerking door gezamenlijk een stand te delen op de Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem.

30 procent meer rendement met Mobil 1 programma
Het Mobil 1 programma is een concept waarmee autobedrijven hun rendement op de verkoop van vloeistoffen 30 procent kunnen verhogen door hun verkoopprijs te benchmarken met die van garagisten in dezelfde regio. In combinatie met goed gebruik van het WESP online managementsysteem garandeert Koenraad Molenaar van Mobil distributeur Den Hartog b.v. garagisten winst op alle vloeistoffen. “We laten zien hoe een autobedrijf zijn spullen op regionaal niveau beter kan verkopen dan zijn buurman.” Op de beurs laat Den Hartog zien hoe deze 30 procent behaald wordt.

“De garagist kan met het Mobil 1 programma zijn kwaliteit naar de klant verhogen met de hoge kwaliteitsperceptie van Mobil Oil en de A-merken Mobil smeermiddelen en Glysantin koelvloeistoffen”, vervolgt Molenaar. “Mobil 1 is leidend in de ontwikkeling van smeermiddelen voor premium merken zoals Bentley, Mercedes en Porsche.”

Het Mobil 1 programma ondersteunt en versterkt het kwaliteitsimago van autobedrijven met behulp van Point-of-Sale materiaal zoals een Mobil 1 led-lichtbak, losse liter verkoopdisplay, baliedisplay, vlaggen, stoelhoezen, vloermatjes en foldermateriaal. Autobezitters die een bij het Mobil 1 programma aangesloten autobedrijf bezoeken zijn ervan verzekerd dat hun auto alleen de allerbeste kwaliteit en door autofabrikanten officieel goedgekeurde smeermiddelen en vloeistoffen krijgt.

Bag in Box systeem 
Den Hartog b.v. introduceerde recent het Bag in Box systeem. Bij Bag in Box zit de motorolie verpakt in recyclebare FSC-kartonnen 20-liter verpakkingen. Met Bag in Box hoeft de garagist geen olie in bulkhoeveelheden meer op te slaan omdat het concept alle automerken en modellen met verschillende soorten olie in 1 rack afdekt. Het voorraadbeheer wordt hierdoor efficiënter en beter, de garagist heeft minder voorraad en dus minder geld in voorraden.

Bovendien kunnen er eenvoudig meerdere soorten olie met verschillende toepassingen en specificaties voor meer verschillende automerken en modellen op voorraad genomen worden. Een ander belangrijk aspect van Bag in Box is een verlaging van CO2 emissie van 40% in verhouding tot andere verpakkingsvormen.

Waardevolle samenwerking
De samenwerking met Snap-on Tools is ontstaan doordat Molenaar voor garagisten die zich bij het Mobil 1 programma aansluiten op zoek was naar een goede spoelmachine voor automatische versnellingsbakken. “Ik kwam terecht bij de MotorVac spoelmachine van Snap-on Tools, heb de technische specificaties van de machine bekeken en wat ons betreft past dit spoelapparaat het beste bij het Mobil 1 programma. De TransTech kan bovendien gefinancierd worden en verdient zich snel terug. We creëren voor de garagist samen met Snap-on een one-stop-shop voor autobezitters met premium merken.”

Volgens Molenaar is Snap-on Tools een waardevolle partner. “We vullen elkaar aan, de Snap-on dealers komen met hun bus vol gereedschap bij de universele garagebedrijven, precies daar waar wij het Mobil 1 programma willen promoten.” Snap-on managing director Marc Kwekkeboom onderstreept dat de premium merken Mobil en Snap-on Tools elkaar goed aanvullen. “En het is een goede zaak dat we onze MotorVac TransTech op advies van Den Hartog en Mobil bij de Mobil 1 programma aangesloten werkplaatsen kunnen leveren.”

Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs
Steeds meer nieuwe auto’s worden uitgerust met een automatische versnellingsbak. De olie van deze versnellingsbakken moet regelmatig ververst worden om problemen te voorkomen. Anderzijds kunnen veel problemen met automatische versnellingsbakken door te spoelen verholpen worden zonder dat de bak hiervoor gedemonteerd hoeft te worden.

De MotorVac TransTech is een volautomatisch ATF verversings- en spoelsysteem voor automatische versnellingsbakken. De oude vloeistof wordt met draaiende motor in de machine gepompt en gelijktijdig automatisch vervangen door nieuwe ATF.
De versnellingsbak komt hierdoor nooit droog te staan en de kans op fouten is tot een minimum beperkt. De TransTech is een spoelmachine van de Canadese fabrikant MotorVac die in de Verenigde Staten al meer dan 20 jaar ervaring met het spoelen van automatische versnellingsbakken heeft.

Den Hartog b.v. en Snap-on bekrachtigen hun samenwerking op de Autoprofessioneel & Schadeherstel Vakbeurs van 3 tot en met 5 februari 2015. Tijdens de beurs bezetten beide bedrijven gezamenlijk een stand.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer