Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX Nederland levert Mercedes-Benz gehomologeerde 1234yf airco service units

Gepubliceerd op: 04-07-2016


Na een onzekere periode gaat Mercedes nu toch airco systemen met 1234yf-koudemiddel in haar voertuigen toepassen. Het merk stelt echter wel wat extra eisen aan de airco service-apparatuur die gebruikt mag worden voor het vullen van haar modellen. CBX levert één van de slechts drie door Mercedes gehomologeerde modellen, tot 1 september zelfs tegen een scherpe introductieprijs!

Vanaf 1 september komen de eerste Mercedes modellen met 1234yf-koudemiddel namelijk in de Mercedes showroom te staan. Tijd voor de Mercedes dealer dus om in de juiste apparatuur te investeren en voor deze nieuwe modellen klaar te staan. De Brainbee 9000D, het model aircoservice-unit in kwestie heeft tegenover de andere toegestane airco service units een aantal flinke voordelen te bieden. Zo is de 9000D voorzien van het gepatenteerde ECO-LOCK systeem. Dit systeem, dat tijdens het aan- en ontkoppelen van de slangen het vrijkomen van dampen voorkomt zorgt voor een schone, gezonde werkomgeving en bespaart daarnaast per servicebeurt zelfs € 1,50 aan vulmiddel uit!

Een ander uniek kenmerk van de 9000D is de longlife-pomp: Een pomp die ervoor zorgt dat de interne smeerolie van de service-unit langer mee gaat, waardoor onderhoudsintervallen van de service unit verder uit elkaar kunnen liggen en de machine dus goedkoper in gebruik is. De supercharge functie elimineert de traditionele tankheater waardoor de 9000D in prijs aantrekkelijker is dan concurrerende modellen. Tegelijkertijd garandeert de supercharge functie een 100% vulling. De 9000D controleert daarnaast tijdens het legen van een bestaand systeem razendsnel en nauwkeurig op zuiverheid waardoor lekken direct opgespoord worden en het gehele vulproces veel minder tijd in beslag neemt.

CBX introduceert de 9000D nu tijdelijk (tot 1 september) voor slechts € 4.600- bij bestelling voor 1 september. Kijk snel op http://website.cbx-nederland.nl/producten/318/9000D-1234.html voor meer informatie over de 9000D en om direct online een offerte aan te vragen, of vraag GRATIS een vrijblijvende demonstratie aan!

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer