Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

CBX Nederland bewijst: GrooveGlove rendabel in iedere werkplaats

Gepubliceerd op: 14-03-2017


De GrooveGlove, een unieke bandprofiel scanner, kan rendement opleveren in iedere werkplaats. CBX bewijst dit door iedereen het unieke rendement van zijn eigen bedrijf uit te laten rekenen met een speciale tool op haar website.

Via www.cbx-nederland.nl/grooveglove wordt een eenvoudig formulier zichtbaar waar een garagebedrijf een paar kerngetallen in kan vullen. Cijfers als het aantal doorgangen per maand, de gemiddelde marge per band en het gemiddelde aantal uitlijningen per maand kunnen worden ingevuld waarna de gebruiker direct een e-mail ontvangt met daarin de rendementsberekening plus een onderbouwing.

Voor werkplaatsen met één monteur rendabel

Zelfs voor CBX waren de resultaten soms een positieve verassing. Zo kon een denkbeeldig bedrijf dat maandelijks slechts 50 voertuigen in de werkplaats kreeg en een relatief lage marge op banden en uitlijningen hanteerde al duizenden euro’s per jaar verdienen met de GrooveGlove. Daarbij is de marge op monteren en balanceren nog niet eens mee gerekend!

Voor bedrijven met een gemiddeld aantal doorgangen waren de resultaten al helemaal spectaculair. Jaarlijkse winsten kunnen letterlijk met tienduizenden euro’s verhoogd worden doordat de GrooveGlove een objectief en onafhankelijk rapport opmaakt over de staat van de banden.

In de e-mail die een gebruiker ontvangt worden de cijfers ook onderbouwd. Er wordt dus niet zomaar iets geroepen! En mocht er toch nog twijfel bestaan: CBX stelt graag een verkoopadviseur ter beschikking om de berekening eens helemaal samen door te lopen.

Meer nieuws onderweg

De ontwikkelingen van de GrooveGlove gaan erg hard. De komende tijd zal er een hoop spannend nieuws te melden zijn, dus houd onze site in de gaten!

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer