Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Branchepartijen niet voor winterbandenplicht

Gepubliceerd op: 22-01-2013


ANWB, Bovag, Veilig Verkeer Nederland (VVN) en het Verbond van Verzekeraars zijn niet voor een verplichting van winterbanden, maar bevelen het gebruik wel aan. Dat meldt Nu.nl. Volgens de wegenwacht is de handhaving een onmogelijke taak en Bovag wil vooral bewustwording over de veiligheid van winterbanden.

Ondank dat de verzekeraars de afgelopen sneeuwdagen veel extra geld moesten uitkeren door schade, staan ook zij niet te springen om een winterbandenplicht. Dit zou vergaand zijn voor de consument en teveel geld kosten. Daarbij is structurele afname van het aantal schadegevallen door het gebruik van winterbanden nog niet aangetoond. Volgens Leaseplan Nederland is dit effect nauwelijks te zien. Haar zakelijke rijders met winterbanden maken namelijk net zo veel brokken als bestuurders op zomerbanden.

Natuurlijk worden de nut en noodzaak van het winterbandengebruik niet in twijfel getrokken door de branchepartijen. Winterbanden hebben bijvoorbeeld betere grip en een veel kortere remweg dan zomerbanden. Het blijft een feit dat je bij winterweer wel je rijgedrag moet aanpassen.

Bewijs
De Stichting Wetenschappelijk Onderzoek Verkeersveiligheid geeft tegenover de nieuwssite aan dat een koude en droge winter tot minder slachtoffers leidt, een koude en natte winter tot meer. Zij heeft verder nog weinig onderzoek gedaan naar de effecten van het winterbandengebruik.

In 2010 toonde verkeerspsycholoog Adriaan Heino aan dat auto's op zomerbanden in de winter voor structureel meer ongelukken zorgen dan auto's met winterbanden. De incidenten in de winter zijn wel gemiddeld kleiner dan in de zomer, ongeacht de bandensoort. Tegelijkertijd zijn de schadekosten per schade, in de winter lager dan in de zomer, waarbij het geen verschil maakt of er in de winter op zomer- of winterbanden wordt gereden.

Ook Independer.nl toonde destijds aan dat automobilisten die op winterbanden rijden in de winter, minder extra schades melden dan automobilisten die niet op winterbanden rijden.

Voorbereiding
Volgens onderzoek van Tom Tom in 2012 bereidt maar liefst driekwart van de Nederlandse automobilisten zich nauwelijks voor op winterse weersomstandigheden. Winterbanden, een wintercheck of een speciale onderhoudsbeurt zijn volgens het onderzoek beduidend minder populair dan goedkopere maatregelen als de aanschaf van een ijskrabber en ruitenwisser- of koelvloeistof met antivries.

Overigens is Profile Tyrecenter wel voor een winterbandenverplichting op Europees niveau, omdat automobilisten steeds meer in het buitenland rijden. Lees er hier alles over >>

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer