Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

BMW homologeert WAECO R1234yf airco servicestation voor elektrische i3

Gepubliceerd op: 11-02-2014


BMW Groep Nederland heeft het WAECO 5000 Low Emission series airco servicestation gehomologeerd voor onderhoud en reparatie aan airconditioningsystemen van de elektrische BMW i3 met koudemiddel R1234yf.

Begrijpelijke keuze
De keuze van BMW is volgens After Sales Director Toon Snoeren van WAECO moederbedrijf Dometic Benelux B.V. begrijpelijk. “WAECO is al 20 jaar aanwezig in de BMW-werkplaats, BMW kent WAECO in de markt. Airco servicestations zijn elektronische meetmachines geworden. Het 5000 Low Emission servicestation beschikt over de meest nauwkeurige weegtechniek voor zowel koudemiddel, olie en UV-vloeistof. De software is geschreven volgens BMW specificaties. De machine is uitgerust met vochtvrije gepatenteerde olie & UV containers en de geïntegreerde koudemiddel analyzer is voorzien van olieafscheider. Deze technieken zorgen ervoor dat het aircosysteem optimaal onderhoud krijgt, en er zo min mogelijk duur koudemiddel verloren gaat. Daarnaast onderscheiden onze systemen zich van de concurrentie omdat we alle geldende veiligheidseisen in de machine toepassen.”

Al 17 automerken en 29 modellen met R1234yf
Het aantal auto’s met het nieuwe koudemiddel R1234yf groeit snel. Op dit moment leveren 17 autofabrikanten samen 29 modellen af met R1234yf te weten: Chevrolet Trax; Citroën C4, Picasso; Fisker Karma; Ford Transit M1, Connect; Hyundai I30, IX45, Santa Fé; Infiniti Q50; Kia Cee’d, Carens; Land Rover Range Rover L405; Lexus GS250/450; Mazda CX5, CX6; Mitsubishi Space Star; Nissan Note, Qashqai (modeljaar 2014, vanaf februari); Opel Mokka, Astra J; Peugeot 2008; Renault ZOÉ; Subaru BRZ, Forester, XV en Toyota GT86, Prius Wagon.

Geld verdienen met aircoservice
Het servicen van airconditioningsystemen van auto’s wordt steeds belangrijker. Autofabrikanten adviseren om het systeem 1 keer per jaar te servicen. Ondanks dat elektrische en hybride voertuigen steeds minder onderhoud nodig hebben, worden de accupakketten van deze voertuigen wel steeds vaker gekoeld door het aircosysteem. Het is dus essentieel dat het aircosysteem goed onderhouden wordt. Ook als er schade aan een voertuig is, kan het voorkomen dat een aircosysteem geleegd en gevuld moet worden.

Specialist levert servicestations af
WAECO heeft voor de aflevering en uitleg van airco servicestations een specialist in dienst. “De machine wordt niet zomaar bij een werkplaats afgeleverd. We maken met de klant een afspraak en tijdens de aflevering krijgt de monteur een gerichte training en wordt hem geleerd hoe hij het maximale uit de machine kan halen. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. We gaan pas weg als de monteur precies weet hoe hij met de machine om moet gaan en, hoe hij er geld mee kan verdienen en wat er belangrijk is aan de veiligheid van de machine,” aldus Snoeren.

Aflevering bij BMW i Agent en Servicepunt
WAECO levert de komende tijd 14 ‘AirCon Service Center BMW’ af bij 13 BMW i Agenten en Servicepunten die exclusief service en onderhoud aan elektrische BMW-modellen mogen verrichten.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer