Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Beta-motorbikes worden af-fabriek met olie van LIQUI MOLY geleverd

Gepubliceerd op: 22-07-2014


Juli 2014 – De Duitse specialist op he gebied van motorolie en additieven breidt zijn OEM-business uit. Per direct vult de Italiaanse motorfietsenfabrikant Betamotor de aggregaten van zijn bikes met olie van LIQUI MOLY. „Olie is van elementaire betekenis voor de prestaties en levensduur van de motor. Daarom sluiten wij op dat punt geen compromissen“, verklaart Dr. Lapo Bianchi, woordvoerder van de raad van bestuur van Betamotor. "LIQUI MOLY staat simpelweg voor topkwaliteit uit Duitsland" 

„Wanneer een merk als Beta gebruik maakt van onze producten, is dat voor ons een hoge onderscheiding“, stelt Carlos Travé, general manager 2-Wheel bij LIQUI MOLY. Onderdeel van de samenwerking vormt naast het vullen af-fabriek ook de support van het Beta fabrieksteam. „Want wij beschikken over tientallen jaren ervaring in de racesport“, verduidelijkt Carlos Travé. Momenteel is LIQUI MOLY sponsor van Moto2-coureur Sandro Cortese. 


LIQUI MOLY levert de juiste olie voor elke tweewieler, of dat dat nu een Beta-Enduro voor het racen, een cruiser voor pleziertochten of een roller is. Nog maar een paar maanden geleden heeft LIQUI MOLY zijn productlijn voor motorfietsen met 40 artikelen uitgebreid. Nieuw in het assortiment zijn niet alleen motoroliën, maar ook additieven. „Er is geen enkele andere producent met zo’n breed productengamma in het segment motorbike-chemie“, aldus Carlos Travé. „De samenwerking met Beta geeft ons motorbike-offensief een extra impuls.“ 

LIQUI MOLY heeft zijn roots in de automotive-aftermarket. De onderneming opereert daar met zoveel succes dat men nu zowel het motorfietssegment sterk uitbreidt als met de OEM-business een tweede markt uitbouwt.

Over LIQUI MOLY

LIQUI MOLY GmbH uit Ulm in Zuid-Duitsland biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten aan, zoals motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen en serviceproducten. Het assortiment bevat ca. 4.000 artikelen. LIQUI MOLY ontwikkelt en test haar producten in haar eigen laboratoria, produceert uitsluitend in Duitsland en introduceert al haar producten zelf op de markt. LIQUI MOLY werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht en is nu één van de leidende bedrijven van de industrie. De producten worden verkocht in Duitsland en in 110 andere landen. 


Nadere informatie krijgt u bij:

LIQUI MOLY GmbH

Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Telefoon : +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer