Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Bartec TECH500 TPMS van AA-Equipment tilt TPMS-diagnose naar hoger niveau

Gepubliceerd op: 08-10-2014


Leverancier van werkplaatsequipment Allround Automotive Equipment (AA-Equipment) in Helmond introduceert de Bartec TECH500 TPMS. De TECH500 is de allernieuwste diagnoseoplossing op het gebied van TPMS-innovaties met Nederlandstalige bediening.

De TECH500 TPMS spoort automatisch fouten op in het Tire Pressure Monitoring System (TPMS) bandendrukbewakingssysteem, leest bestaande TPMS-sensoren uit en kopieert de uitgelezen data van bestaande sensoren in korte tijd naar nieuwe ‘Alligator sens.it’, ‘Schrader EZ-Sensor’ en ‘Huf’ TPMS-sensoren. Nieuwe sensor-ID’s worden door de geïntegreerde inleerprocedure eenvoudig en snel naar het voertuig verzonden.

Alles-in-één bandendrukbewakingssysteem diagnosetester

Bartec ontwikkelt, produceert en levert al meer dan 20 jaar TPMS diagnoseoplossingen voor de Amerikaanse automotive OEM industrie en aftermarket. De TECH500 TPMS alles-in-één bandendrukbewakingssysteem diagnosetester borduurt voort op de beproefde capaciteiten van de TECH400 met nieuwe features zoals Wi-Fi en Bluetooth.

Data wordt vanuit het TPMS-managementsysteem door de TECH500 draadloos naar een PC of printer verstuurd. De software kan via internet of een SD-kaart eenvoudig ge-update worden als er nieuwe voertuiginformatie beschikbaar is. De interne accu heeft een hoge capaciteit en wordt via een USB-aansluiting geladen. De TECH500 maakt de werkplaats efficiënter en helpt de garagist de klant beter te informeren over de status van zijn TPMS-systeem.

Stap voor stap door diagnoseproces

Door het nieuwe ergonomische design is de TECH500 makkelijker vast te houden en te bedienen als je een controle of volledige TPMS inleer-procedure uitvoert. TPMS-diagnose is makkelijker geworden door het gebruiksvriendelijke menu dat de monteur stap voor stap door het TPMS-proces helpt. Hierdoor is de TECH500 zeer geschikt voor gebruik in iedere werkplaats. De TECH500 heeft robuuste knoppen, een groot display en is vuil-, water-, olie en schokbestendig en decodeert de sensoruitgangen (druk, temperatuur en accu), sensor vervangingsnummers, geeft drukwaardes, OBD-aansluitlocaties en geeft servicetips.

Naast het contoleren en inleren van TPMS-systemen is het met de TECH500 ook mogelijk om afstandsbedieningen en sleutel-loze te testen en verifiëren. Deze feature is uniek en controleert de tweewegcommunicatie tussen het voertuig en de intelligente afstandsbediening.

De TECH500 voldoet aan alle EU TPMS 2012 regelgeving en voorziet de volledige actuele TPMS-voertuigdekking.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer