Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Automotive Trade Show beursconcept duidelijk zichtbaar

Gepubliceerd op: 16-04-2014


“We spreken vooral mensen die gericht naar een specifiek product op zoek zijn en direct een beslissing kunnen nemen. De opzet van de beurs is goed en de stands zijn goed zichtbaar en bereikbaar. We hebben door het gerichte bezoek meer tijd voor onze (potentiële) klanten. De bereikbaarheid van de beurs is door de centrale ligging uitstekend.”

Dit zijn de meest gehoorde uitspraken op dag twee van Automotive Trade Show 2014. Dag twee, de dag waarop het beursconcept duidelijk zichtbaar is geworden. Veel standhouders geven aan dat er ruimte is voor deze beurs in deze opzet. Automotive Trade Show is daarom duidelijk een goede nieuwe beurs in plaats van de automotive aftermarket-beurs in Amsterdam en naast de monteurs- en grossiersbeurzen in Gorinchem en Hardenberg.

Organisatoren Dirk Brink en Roel Koek zijn tevreden over het verloop van de beurs. “We krijgen goede feedback van de deelnemers en zijn daardoor overtuigd van de toegevoegde waarde en het onderscheidende karakter van Automotive Trade Show. We krijgen ook goede feedback op zaken waarmee we het concept nog beter kunnen maken. We nemen alle tips mee in onze portefeuille voor volgend jaar.”

Een nieuwe automotive aftermarket beurs op een nieuwe locatie in een geheel nieuwe jas. Automotive Trade Show stevent af op een succesvolle eerste editie. De beurs duurt nog tot en met donderdag 17 april van 12.00 tot 21.00 uur. Gratis registreren voor toegang kan via website www.automotivetradeshow.eu.

Het Automotive Trade Show beursnieuws van 15 april (dag 2)


CarwashworkX introduceert mobiele Side Runner Flex
CarwashworkX is sinds vorig jaar de distributeur van Eurowash mobiele wasinstallaties. Op de Automotive Trade Show staat de recent vernieuwde Side Runner Flex. Deze mobiele wasinstallatie kan volgens CarwashworkX eigenaar Wim Fiechter volledig standalone ingezet worden. “In de roestvrijstalen constructie van de Side Runner Flex zit voldoende water, shampoo en wax waar drie tot vier voertuigen mee gewassen kunnen worden. De Side Runner Flex heeft geen losse elektriciteitskabels en waterslangen en een accucapaciteit van ruim vijf uur. De wasinstallatie staat op een makkelijk verrijdbaar en traploos bedienbaar Easy Drive Systeem. De volledig elektrische Side Runner Flex kan door één persoon bedient worden en heeft een kantelmechanisme voor schuine vlakken. Een voertuig wassen is nog nooit zo eenvoudig geweest.”

SP tools Europe BV breidt Europees netwerk uit
SP tools Europe BV is sinds medio 2013 Europees importeur van het professionele gereedschapsmerk uit Australië. De belangrijkste activiteit van directeur Niek Leeuwis is het bekend maken van het merk in Europa. “Het merk bestaat al ruim 40 jaar en tot nu toe zeer succesvol in de Australische markt en daarnaast Nieuw-Zeeland, Azië en Amerika. In het verleden is er wel veel onder private label geproduceerd voor grote Europese merken en vanaf nu ook onder ons eigen label.”

“We hebben nu in Groot Brittannië een nieuwe importeur en we zijn ook bezig met geïnteresseerde partijen in België, Duitsland en Oost Europa.” SP tools richt zich op de verkoop via grossiers. “We bieden een uniek product voor een zeer interessante prijs en bieden goede service. SP tools kenmerkt zich door een aantal unieke producten waarmee een grossier zich kan onderscheiden. Alle producten liggen op voorraad in ons magazijn in Kampen waardoor we de klant een zeer korte levertijd kunnen garanderen.” SP tools presenteert op Automotive Trade Show een nieuwe lijn gereedschapswagens. ”Deze gereedschapswagens kenmerken zich met robuuste en sportieve wielen, RVS-topblad, hoekbeschermers en hun unieke kleurensamenstelling van groen tot oranje.”

Eurorepar ondersteunt garagist
Eurorepar Autoservice is volgens Martijn van Straalen de enige garageformule op de Automotive Trade Show. “Op deze beurs willen we de aandacht vestigen op ons concept en daarom rijden er de hele dag twee skelters met Eurorepar uitingen rond. Deze ludieke vorm van reclame is slechts een van de vele voorbeelden die we ook lokaal bij onze deelnemers zouden kunnen inzetten.” Eurorepar is op zoek naar ondernemende garagisten die zich aan onze garageformule willen binden zodat we samen met hen de vastgestelde individuele doelen kunnen gaan nastreven. Van Straalen: “Wij gaan echt met de ondernemer om de tafel zitten om te kijken wie hij is, waar hij momenteel staat met zijn bedrijf, maar vooral waar hij naartoe wil. Gezamenlijk worden concrete doelen geformuleerd die in een samenwerkingsverband zullen worden nagestreefd. Dat doen we onder andere door het inzetten van professionele technische- en marketingondersteuning.”

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer