Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Autoconnect Holland ontwikkelt werkplaatssoftware naar Pendragon-model

Gepubliceerd op: 20-02-2014


Belangrijke voorinformatie

BOVAG haalt Engelse Pendragon dealerstrategie naar Nederland

Meer aandacht voor occasionverkoop, onderhoud en reparatie met behulp van een eigen customer service center en een geïntegreerd dealer management systeem; dat is de succesvolle strategie van de Engelse dealerholding Pendragon. BOVAG heeft die strategie bestudeerd en in een pilot getest. Daaruit blijkt dat het Pendragon-model heel goed toepasbaar is in de Nederlandse markt. Voor de leden van BOVAG Autodealers die met deze strategie aan de slag willen, is er een stappenplan gemaakt.

Lees het volledige bericht op de Bovag website.

Autoconnect Holland ontwikkelt werkplaatssoftware naar Pendragon-model

Garageadvies & softwareleverancier Autoconnect Holland B.V. heeft een nieuw webbased programma ontwikkeld op basis van het Pendragon-model: EVHC-Lite. EVHC-Lite is een aangepaste versie van Electronic Vehicle Health Check (EVHC) software waarmee automotive bedrijven simpel en snel het volledige proces rondom werkplaatsbezoeken kunnen digitaliseren.

Met EVHC-Lite kunnen autobedrijven waar werkplaats, receptie en magazijntaken vaak gecombineerd zijn, laagdrempelig hun aftersalesinkomen verhogen, de klanttevredenheid verbeteren en hun aftersales inzichtelijk maken.

Hoe werkt EVHC-Lite

De auto staat in de werkplaats voor een apk-keuring of onderhoud. De bandenprofieldiepte is op dat moment 2,7 millimeter en de klant wil niet direct investeren in nieuwe banden. Deze en eventuele andere aandachtspunten worden opgeslagen in EVHC-Lite en de klant krijgt een professioneel rapport. Vaak komt de klant pas een jaar later weer terug, maar in de tussentijd slijten de banden door.

 

Terug voor tussentijdse controle

Tijdens de keuring is in EVHC-Lite opgeslagen dat de banden nog maar 2,7 millimeter profiel hadden. In EVHC-Lite kan ook een afspraakherinnering ingevoerd worden. EVHC stuurt volledig automatisch een sms of e-mail naar de klant om hem te helpen herinneren dat de banden gecontroleerd moeten worden.

Eenvoudig en snel

Met EVHC-Lite is het mogelijk om met een tablet of pc eenvoudig en snel de conditie van een auto, de staat van de banden, carrosserie, toekomstige werkzaamheden en gemaakte afspraken te registreren en elektronisch op te slaan. De gegevens zijn 24/7 beschikbaar, bijvoorbeeld om snel alle historie in te zien, een rapport voor de klant te printen, of om volledig automatisch opvolging naar de klant via sms en/of email te verzorgen.

Verhoog aftersalesrendement

Een maandabonnement op EVHC-Lite kost per bedrijf 49,95 euro. Daarvoor kan de gebruiker onbeperkt e-mail en sms herinneringen voor onderhoud, apk of uitgesteld werk naar zijn klanten sturen. Daarnaast beschikt de werkplaats over een dynamische agenda voor opvolging. Het programma is gebruiksvriendelijk en werkt met automatische tekstaanvulling en ‘pull-down’ menu’s voor snelle gegevensinput. EVHC-Lite is volledig webbased. Er is slechts en inlogcode en internetverbinding nodig om aan het werk te kunnen.

EVHC-Lite snel en eenvoudig terugverdienen

Hoeveel omzet wordt gemist door openstaand werk dat niet opgevolgd wordt? Met de verkoop van één extra set banden of een onderhoudsbeurt is het maandabonnement op EVHC-Lite alweer terugverdiend.

Belangrijkste kenmerken van EVHC-Lite

  • Duidelijke en gedetailleerde rapportage inclusief bandprofieldieptes, carrosserie inspectie, nauwkeurige werkomschrijvingen en gemaakte afspraken
  • Verbetert persoonlijke aandacht voor klant en auto. De klant komt niet voor verrassingen te staan
  • Alle gegevens en historie elektronisch opgeslagen en 24/7 beschikbaar voor snelle referentie
  • Stuurt automatisch herinneringen voor onderhoud, apk en uitgesteld werk
  • Ondersteunt het autobedrijf om het aftersalesrendement te verhogen door proactieve en inzichtelijke aftersales
  • Volledig webbased
  • Abonnement voor slechts 49,95 euro per maand, inclusief onbeperkt sms / email verzending en onbeperkt EVHC-Lite dataopslag
  • Eenvoudig aan bestaande klantdatabase te koppelen

Download hier het volledige persbericht met bijbehorende afbeeldingen. 

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer