Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Autoconnect Holland en StudioRuud starten samenwerking

Gepubliceerd op: 08-04-2014


Garageadvies & softwareleverancier Autoconnect Holland B.V. en CitNOW Automotive video leverancier StudioRuud zijn een samenwerking gestart. De samenwerking betreft de integratie van CitNOW videocommunicatie van StudioRuud in de Electronic Vehicle Health Check (EVHC)-software van Autoconnect Holland.

Met EVHC communiceren monteur, magazijnman, serviceadviseur elektronisch, efficiënt en zonder onnodige wachttijden. Met de integratie van CitNOW is het nu ook mogelijk om vanuit EVHC door middel van video met de klant te communiceren. De monteur filmt de aandachtspunten van de auto en stuurt die ter verduidelijking naar de klant.

Videocommunicatie nieuwe trend
Videocommunicatie tussen autobedrijf en klant is een nieuwe trend die in Nederland nu voor het eerst wordt toegepast in EVHC. EVHC zorgt naast communicatie in de werkplaats voor een duidelijk overzicht in de aftersales van autobedrijven. EVHC stroomlijnt zowel de interne communicatie als de communicatie met de klant.

Aftersales is motor van autobedrijf
“Aftersales is de motor van het autobedrijf”, aldus Eric Weijers van Autoconnect. “In de aftersales moeten processen efficiënter en verder geautomatiseerd worden. EVHC en CitNOW Aftersales Video helpen autobedrijven naar een hoger niveau. In de groei naar meer omzet, wordt de rol van de monteur groter en belangrijker.”

Aftersales draait om vertrouwen
“Aftersales draait om vertrouwen”, aldus StudioRuud Automotive Video Marketing eigenaar Ruud Prins. “Om dat vertrouwen te winnen is het van belang de klant te betrekken bij het onderhoud van zijn of haar auto. De monteur is in de ogen van de klant de expert en legt zijn bevindingen vast op video. De video met toelichting en advieswerkzaamheden wordt digitaal aan de klant gepresenteerd. Met een druk op de knop vanaf mobiel, tablet of pc geeft de klant akkoord voor de werkzaamheden.”

Overstap naar kostbaar DMS niet nodig
Om hun aftersalesomzet te verhogen hoeven autobedrijven volgens Weijers niet over te stappen naar een compleet nieuw en kostbaar Dealer Management Systeem (DMS). “EVHC faciliteert de historie van de auto, de automatische communicatie met de klant, maakt precies duidelijk wat er in de aftersales van het autobedrijf gebeurt en sluit naadloos aan op de DMS-databases. EVHC met CitNOW is plug & play.”

Klant sneller helpen, minder verloren uren, meer verkoop
Met EVHC kunnen autobedrijven klanten sneller en beter van dienst te zijn. Tegelijkertijd zijn er minder verloren uren in de werkplaats en kan er om die reden meer onderhoud en reparatie verkocht worden. “EVHC is zo ontwikkeld dat het als een schil naadloos aansluit op bestaande CMS of DMS systemen”, aldus Weijers. “Hierdoor is ons implementatietraject sterk vereenvoudigd en zien onze klanten direct resultaat. Wij spelen in op de wensen van het autobedrijf en richten EVHC samen met het autobedrijf in.”

Eerste met videocommunicatie en online accorderen
Autoconnect Holland en StudioRuud combineren als eersten in de autobranche het inspectieproces van een voertuig met videocommunicatie naar de klant, een digitale offerte en het online accorderen van een reparatieopdracht. “We betrekken de klant actief bij het onderhoud aan hun voertuig zonder dat hij hiervoor naar het autobedrijf hoeft te komen. En we kunnen aantonen dat door processen eenvoudig te automatiseren er direct betere resultaten worden geboekt met minder kosten en meer omzet. Ook laten we zien dat videocommunicatie het klantvertrouwen vergroot waardoor de omzet eveneens stijgt. Door middel van wekelijkse en maandelijkse rapportage worden deze resultaten inzichtelijk gemaakt.”

Bezoek ons op Automotive Trade Show
Wilt u weten wat de unieke samenwerking tussen Autoconnect Holland en StudioRuud voor uw bedrijf kan betekenen? Bezoek ons dan van 14 tot en met 17 april op stand-nummer 2-64 van de Automotive Trade Show in Jaarbeurs Utrecht.

Registreer u hier GRATIS voor Automotive Trade Show.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer