Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

ASG06 veiligheidskoppeling met Orion profiel!

Gepubliceerd op: 20-12-2012


Van Prevost introduceert Imbema Rhiwa de ASG06 schuifhuls bediende perslucht veiligheidssnelkoppeling. Deze lichtgewicht snelkoppeling is bruikbaar op alle steeknippels met Orion profiel (ARO210) en zeer aantrekkelijk geprijsd. Ook voldoen ze aan de ARBO wet en veiligheidseisen van de ISO 4414. 

Eigenschappen ASG06
Door de huls met de band met gele ring naar achteren te schuiven, sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af. De slang ontlucht, maar wordt vastgehouden tot de schuifhuls naar voren geschoven wordt. De doorlaat van de steeknippel en de snelkoppeling van 6 mm zorgen voor beperkt drukverlies bij kleine handgereedschappen. Het slagvast technisch kunststof huis is robuust genoeg om dagelijks intensief gebruikt te worden en veroorzaakt minder snel krassen op kwetsbare oppervlakken.

Toepassing
De ASG06 veiligheidssnelkoppeling is geschikt voor kleine en middelgrote handgereedschappen. Imbema Rhiwa adviseert deze snelkoppeling als vervanging van een lekkende koppeling met Orion profiel. Met de ASG06 verhoogt u de kwaliteit van uw persluchtsysteem aanzienlijk. De koppeling is door de aantrekkelijke prijsstelling zeer geschikt voor grootschalige ombouw of nieuwbouw.

Voordelen ASG06:

• 5 jaar garantie en lage aanschafprijs
• bruikbaar op alle steeknippels met Orion profiel
• veilig werken conform ARBO
• eenvoudige bediening
• perslucht van 2 tot 12 bar
• laag drukverlies en grote flow
• lichtgewicht en slagvast
• geharde steeknippels voorkomen dure lekkages

Veiligheidskoppelingen
Veiligheidskoppelingen vergroten de veiligheid in de werkplaats. Wanneer er geen veiligheidskoppelingen worden gebruikt is de kans op allerlei ongelukken zoals rondslaande slangen, wegschietende onderdelen en gehoorsbeschadiging een stuk groter.Door vervanging van de “normale” orion koppelingen door veiligheidskoppelingen met de gele drukknop vergroot u de luchtdoorlaat aanzienlijk (van 500 naar 900 liter per minuut) door de betere aërodynamica.

Een mooi bijkomend voordeel is dat met het gebruik van veiligheidskoppelingen kosten worden bespaard. Een gewone koppeling kan vrij snel gaan lekken en een lekkende koppeling kan afhankelijk van de lekkage tot 1 euro per dag kosten. Omdat er bij veiligheidskoppelingen geharde steeknippels worden gebruikt zijn deze gegarandeerd lekvrij.

Kijk voor concrete tips over perslucht besparing op www.imbemarhiwa.nl/veiligheidskoppelingen of neem contact op met Imbema Rhiwa via 0180-331200.

Imbema Rhiwa is een technische handelsonderneming in de Benelux. Zij levert een uitgebreide lijn schuursystemen van Mirka, reinigings-, poets- en polijstproducten van Farécla, Impro chemische producten, veiligheidskoppelingen en diverse non-paint artikelen.In Nederland is zij gevestigd te Nieuwerkerk aan den IJssel en in België te Erpe-Mere.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer