Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

ALLE REMDELEN VERKRIJGBAAR OP ÉÉN ADRES

Gepubliceerd op: 18-10-2015


Hella Pagid heeft nu ook handrem- en koppelingskabels toegevoegd aan de complete productlijn voor remdelen.
 
Nieuwegein, oktober 2015. Met een assortiment van meer dan 10.000 referenties grijpt de klant vrijwel nooit mis. Hella Pagid, de remmenspecialist voor de aftermarkt, heeft een complete productlijn voor alle remdelen, waar nu ook handrem- en koppelingskabels aan zijn toegevoegd. 

In het assortiment van Hella Pagid zaten al remblokken, remschijven, remtrommels, remschoenen, montagesets, hoofdremcilinders, wielremcilinders, remslangen en remtangen. Nagenoeg alle benodigde producten voor de grossier zijn hiermee op één adres te verkrijgen. Kwalitatief goede producten, die niet alleen snel en compleet worden geleverd, maar waarbij ook technische ondersteuning wordt geboden.

OE-kwaliteit
De nieuwe handrem- en koppelingskabels voor personenwagens en lichte bedrijfswagens staan garant voor een lange levensduur, maximale veiligheid en optimaal gebruikersgemak. Met de kabels zijn geen compromissen gedaan in afmetingen, uitvoeringen en aansluitingen. “Om zorgeloos te kunnen werken, is een goede kwaliteit producten van groot belang,” verklaart Rini de Boer, Productmanager bij HELLA Benelux BV en al ruim 20 jaar specialist in remmen. “De kwaliteit van de Hella Pagid producten staat gelijk aan OE-kwaliteit en 95% van het Europese wagenpark kan probleemloos worden bediend. Garages grijpen daarmee bijna nooit mis bij de grossier.”

Compleet pakket
Om de klant snel en goed te voorzien, worden de producten geleverd met alle benodigde toebehoren. Alle handrem- en koppelingskabels zitten verpakt in een handige zak met ophanghaak en zijn onder meer te vinden in de online catalogi van TecDoc, Aldoc en BrakeGuide. De Boer: “Er is zelfs gedacht aan oude voertuigen. Voor oude voertuigen die nog een automatisch verstelbare koppelingskabel hebben, zijn ook handmatig verstelbare kabels beschikbaar.”

In 1 keer goed
Het is voor alle partijen van belang dat producten goed in een voertuig worden gemonteerd, zodat het voertuig niet op een later moment nóg eens naar de garage moet. De Boer: “Voor ons stopt het contact met de klant niet als de producten geleverd zijn. HELLA biedt klanten altijd de ondersteuning en de kennis om elke klus goed af te handelen. De technische helpdesk is gratis bereikbaar voor productinformatie en technisch advies.”

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer