Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Zwarte remschijven nieuwe trend in het premium-segment

Gepubliceerd op: 18-03-2016


Aartselaar, maart 2016. Voor veel autofabrikanten zijn zwarte high-carbon remschijven nu al standaard. Deze remschijven hebben een aanzienlijk hoger koolstofpercentage en zijn daardoor beter bestand tegen zware belasting. Daarnaast maken de exclusieve look en de unieke zwarte lak dit gamma bij uitstek geschikt voor de hoogste eisen. 

Hella Pagid heeft deze trend al opgemerkt en speelt hier razendsnel op in door de high- carbon remschijven met OE-kwaliteit ook in de vrije onderdelenhandel aan te bieden. 

De high-carbon remschijven creëren dankzij de zwarte coating een uiterst aantrekkelijk visueel effect, vooral bij open velgen. Door de coating zijn bepaalde delen bovendien beschermd tegen corrosie en reinigingsmiddelen, zodat de unieke look ook na een langere periode van gebruik nog zichtbaar is. 

Door de betere warmtegeleiding van het high-carbon materiaal wordt de vervorming van de remschijf ook gereduceerd. Het resultaat: minder trillingen, een rustiger remproces en reductie van remgeluiden, ook in extreme situaties. 

De coating van de remschijven bestaat uit een speciale lak op waterbasis, die absoluut onschadelijk is voor het milieu. Door de zwarte coating hoeft er ook geen olielaag verwijderd te worden, wat een snelle montage mogelijk maakt. 

Hella Pagid is nu al succesvol door de OE-kwaliteit, het brede assortiment en innovatieve oplossingen. Met het assortiment high-carbon remschijven gaat dit succesverhaal nog een stap verder. Het huidige gamma high-carbon remschijven is toegespitst op de actuele Europese premium voertuigen en sportwagens. Het aanbod van Hella Pagid zal, rekening houdend met actuele trends onder de fabrikanten, voortdurend uitgebreid worden. 

De tekst van dit persbericht vindt u ook terug op www.hella.be.

Overeenkomstig beeldmateriaal vindt u in onze persdatabase onder: www.hella- press.com.

HELLA Benelux BV is onderdeel van een wereldwijde, onafhankelijke familieonderneming met 32.000 werknemers en 100 vestigingen in meer dan 35 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Lippstadt, Duitsland. HELLA richt zich op de drie pijlers; Parts, Tools & Services door middel van een voortdurend groeiend productassortiment, professionele werkplaatsuitrusting en eersteklas service. Met meer dan 33.000 producten biedt HELLA een buitengewoon uitgebreid programma aan voertuigspecifieke onderdelen, universele onderdelen en accessoires. In verschillende joint ventures zijn bovendien complete voertuigmodules, aircosystemen en boordnetten ontstaan.

Dankzij 6.000 wetenschappelijke onderzoekers en productontwikkelaars is HELLA één van de belangrijkste innovatiepioniers op de markt. De service van HELLA vertaalt zich door professionele ondersteuning aan de werkplaats d.m.v trainingen, technische informatie en een hotline alsmede intensieve betrokkenheid binnen het Hella Service Partner garageconcept. 

Bovendien behoort het HELLA concern met een voorlopige omzet van 5,8 miljard euro (boekjaar 2014/2015) tot de top 40 van wereldwijd actieve autotoeleveranciers én tot de 100 grootste industriële ondernemingen in Duitsland. 

Meer informatie kunt u verkrijgen bij: HELLA BENELUX B.V.
Gloria Van Heyst
Langlaarsteenweg 168
2630 Aartselaar
03 870 36 69
03 870 56 18

Bnl.communication@hella.com
www.hella.be

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer