Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

ZF geeft unieke demonstratie tijdens Autoprofessioneel

Gepubliceerd op: 11-10-2016


ZF en CBX Nederland hebben dit jaar de samenwerking opgezocht om zich van 18-20 oktober op spectaculaire wijze te presenteren tijdens Autoprofessioneel in Hardenberg. Door hun kennis en krachten te bundelen geven ze een unieke demonstratie – en interessante aanbiedingen – aan de bezoekers van deze professionele vakbeurs.

In hal 2, waar u de stand (nr. 218) vindt van ZF en CBX Nederland, krijgt u als het ware een kijkje in de werkplaats van ZF. Door een auto met ZF transmissie te plaatsen opeen mobiele hefbrug van CBX, laat ZF live zien hoe zij een oliewissel uitvoeren.

De bezoekers aan de stand van ZF en CBX Nederland kunnen ook nog eens gebruik maken van 2 aanbiedingen, namelijk:

-          20% korting op diagnose, een ruilbak en de montage in uw voertuig

-          20% korting op een oliewissel

Een bezoek aan stand 218 is dus zeker de moeite waard. Bovendien kunt u andere producten van ZF bewonderen, zoals een tweemassa vliegwiel, schokdemper, koppelingsplaat en uiteraard de laatste generatie volautomatische 8 gangs transmissie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Bliek, email: nlmarketing@zf.com,  tel 015-2702350 of website www.zf.nl

Meer over ZF Services Nederland

ZF is een mondiaal toonaangevend technologieconcern op het gebied van aandrijf- en chassistechniek alsmede actieve en passieve veiligheidstechniek. De onderneming die op 15 mei 2015 TRW Automotive overnam en als divisie Actieve & Passieve Veiligheidstechniek in het concern heeft geïntegreerd, is met ongeveer 138.000 medewerkers op zo'n 230 vestigingen in circa 40 landen vertegenwoordigd. In 2015 behaalde ZF een omzet van 29,2 miljard euro.

Om ook in de toekomst succesvol te zijn met innovatieve producten besteedt ZF jaarlijks ongeveer vijf procent van de omzet, (2015: 1,4 miljard euro) aan onderzoek en ontwikkeling. ZF behoort wereldwijd tot een van de grootste toeleveranciers van de automobielindustrie.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer