Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Zeven revisiebedrijven erkend duurzaam

Gepubliceerd op: 19-06-2013


Bovag-directeur Koos Burgman heeft zeven Bovag-revisiebedrijven het certificaat Erkend Duurzaam overhandigd. Dat deed hij op Rematec, de internationale revisiebeurs in de RAI.

Ook de afdeling Revisiebedrijven heeft Erkend Duurzaam bij haar leden geïntroduceerd. Op het gebied van duurzaamheid is door revisiebedrijven al veel gedaan. Echter meestal onder andere noemers en vaak versnipperd. Het certificaat Erkend Duurzaam helpt revisiebedrijven hun activiteiten op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid te kanaliseren en zichtbaar te maken voor klant en omgeving.

Koos Burgman: “Het doet me veel deugd dat de afdeling Revisiebedrijven het programma Erkend Duurzaam zo voortvarend heeft opgepakt. Het mag dan de kleinste Bovag-afdeling zijn, het is beslist niet de minst fanatieke, getuige het feit dat we vandaag liefst zeven bedrijven kunnen feliciteren met hun certificaat Erkend Duurzaam. Dat heeft alles te maken met het ingebakken duurzame karakter van revisie. Revisie is hergebruik. Zo goed als nieuw. Of zelfs: beter dan nieuw. Zonder het energieverbruik en beslag op grondstoffen die horen bij productie van nieuw.”

Koninklijke Kemper & Van Twist Diesel
Autrans Transmissions Parts & Service

Carrec Technocenter
Diesel Buchli
Steins Motoren Revisie
Motorenfabriek De Sutter
Koning Technisch Bedrijf

De basis van de Duurzaam Ondernemenscan wordt gevormd door een online scan waarmee de ondernemer als het ware zijn organisatie en de duurzaamheidsinspanningen onder de loep neemt. De internetapplicatie is ‘intelligent’: het herkent de antwoorden die zijn ingevoerd en geeft op basis van de gegeven antwoorden relevante informatie over de zes gebieden van duurzaamheid. Daarmee is de scan tevens een vergaande, en vooral praktische bron van informatie rond duurzaamheid. Om eventueel ontbrekende kennis op het gebied van duurzaamheid bij te spijkeren, worden door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IVDM) gerichte opleidingen verzorgd.

De scan bestaat uit 42 vragen, gegroepeerd rond de zes aandachtsgebieden van duurzaam ondernemen, te weten: bedrijfsvoering, communicatie, financiën, inkoop, verkoop en personeel. De ondernemer die een certificaat aanvraagt, wordt bezocht door adviseurs van IvDM om het verzamelde bewijsmateriaal te beoordelen. Op basis van de IvDM-rapportage wordt het certificaat verstrekt.

De integratie van duurzaamheid in de dagelijkse handelingen van alle medewerkers van het revisiebedrijf is een proces dat niet mag stoppen. Juist daarom is het verwerven van het certificaat geen eindstation en heeft het certificaat een geldigheidsduur van een jaar. Het certificaat van Bovag Revisiebedrijven moet dus jaarlijks ververst worden.

Bron: Aftersalesmagazine.nl

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer