Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Zeeman rust vrachtwagenpark uit met magnetische beschermhoek

Gepubliceerd op: 13-01-2016


Innovatie op het gebied van veiligheid

Niet alleen transportbedrijven, maar ook de zogenoemde eigen vervoerders maken gebruik van de magnetische beschermhoek van het IJmuidense bedrijf MagProtect. Ook de Zeeman Groep in Alphen aan den Rijn heeft haar nieuwe trailers onlangs uitgerust met de beschermhoek. Hiermee maakt de grootste textiel-detaillist van Nederland een stap in het beperken van het risico op bedrijfsongevallen.

De kunststof beschermhoek is voorzien van een krachtige magneet en blijft daardoor altijd stevig op zijn plek zitten. Voor aluminium laadkleppen heeft MagProtect gegalvaniseerde stalen platen ontwikkeld om de werking van de magneet toe te kunnen passen. In een schroefgat variant is de hoek ook op hout aan te brengen. Het product kan op iedere constructie worden bevestigd en beschermt niet alleen tegen scherpe hoeken, maar zorgt met zijn felle kleur ook voor een duidelijke markering. De uitvinding uit IJmuiden voorkomt beschadigingen aan producten en materieel en zorgt er tevens voor dat chauffeurs en voorbijgangers zich niet verwonden.

Verantwoordelijkheid nemen
Zeeman, de nieuwste afnemer van de beschermhoek, heeft meer dan 1.250 winkels in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. De winkels krijgen jaarlijks zo’n 70 miljoen klanten op bezoek. Vanuit het distributiecentrum in Alphen aan den Rijn worden alle winkels enkele malen per week bevoorraad. Verantwoordelijkheid nemen is belangrijk bij Zeeman en veiligheid staat er zeer hoog in het vaandel.

Frank Hesselmann, Hoofd Transport van Zeeman: “Om de ruim 1.250 fillialen van Zeeman in Europa te beleveren, bevinden we ons vaak in drukke winkelgebieden. Veiligheid en zichtbaarheid is daarom heel belangrijk. Zeeman heeft gekozen om de nieuwe trailers uit te voeren met de MagProtect om de zichtbaarheid van en veiligheid  rondom de laadklep te vergroten.”

Innovatie
Door gebruik te maken van hoogwaardige, ‘custom made’ neodymium magneten vormt de even simpele als doeltreffende beschermhoek een innovatie op het gebied van veiligheid. “Een veilige werkomgeving levert daarnaast ook geld op. De kans op schade of letsel wordt immers drastisch verminderd”, aldus directeur Chris Lindenberg van MagProtect.

Over MagProtect
MagProtect is opgericht in IJmuiden en is sinds een jaar actief met de verkoop van de magnetische beschermhoek. De productie van de beschermhoek is het afgelopen jaar verdubbeld en de innovatie wordt inmiddels in meer dan 25 landen gebruikt. Het product vindt, naast in de transport- en logistieksector, ook gretig aftrek in de staalverwerkende industrie en de bouwsector.

Meer informatie is te vinden op www.magprotect.nl.

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer