Met meer dan 37400 bedrijven de grootste automotive bedrijvengids. Alle bedrijven die affiniteit hebben met deze branche op een unieke website. Snel en eenvoudig navigeren en in drie stappen resultaat. Altijd vinden wat je zoekt!          Automotive4all.nl. Meer heeft u niet nodig!

Rubrieken

Hoe werkt zoeken binnen de "Rubrieken"


Stap 1
- Klik op één van de Rubrieken bijvoorbeeld "Autobedrijven".
Een nieuwe pagina met subrubrieken wordt weergegeven om uw zoekopdracht te verfijnen (zie foto hieronder)
Stap 2
- Klik op één van de subrubrieken en vink een categorie aan.
               U kunt uw zoekopdracht verfijnen door meerdere categorieën in verschillende subrubrieken aan te vinken. (zie foto hieronder)

Bij elke categorie die u aanvinkt verschijnt automatisch de adressenlijst van de bedrijven die aan uw zoekopdracht voldoen.
(zie foto hieronder)


Stap 3
- Klik op een bedrijfsnaam en u vindt alle gegevens en informatie over dit bedrijf. (Zie foto heironder)
 
Direct zoeken op
Wilt u niet op rubrieken zoeken dan kunt u ook in één van de lege velden direct zoeken op trefwoord, plaats, provincie of postcode.
Deze velden vindt u bovenaan de pagina. (Zie foto hieronder)Uitleg

Onder de aandacht

Wilt u een auto 20 PS cadeau geven?

Gepubliceerd op: 18-08-2015


Dat gaat heel eenvoudig: Met de olie-additief service van LIQUI MOLY

Augustus 2015 – Een schone motor levert meer power, beweren additieffabrikanten. Maar is dat werkelijk waar? Om daar achter te komen, voelde RSP-Motorsports uit Ontario, Canada de olie-additief service van LIQUI MOLY stevig aan de tand. De resultaten zijn verbluffend: Bij een 2009 Porsche Cayenne GTS bedroeg de prestatieverbetering maar liefst 20 PS. Ook het koppel nam navenant toe. En de hitteontwikkeling van de motor verminderde met gemiddeld 25°C. Vergelijkbare resultaten leverden aanvullende tests met een Mercedes-Benz C320 3.2L V6 en een Porsche 993 op. 

„Gedurende de 43 jaren dat ik als autoprofessional werk met Europese luxe- en exotische auto's in zowel Europa als Canada ben ik nog geensmeermiddelen tegengekomen die het vermogen van de motor en zijn componenten verhogen en herstellen op een niveau dat ook maar enigszins vergelijkbaar is met dat van LIQUI MOLY producten“, stelt Renato Fausch, President van RSP-Motorsports. Voor de test werden de voertuigen op een dynamometer gereden, waarmee hun vermogen vóór en na de olie-additief service werd gemeten.

Maar wat heeft RSP-Motorsports nu precies gedaan? Eerst hebben ze net vóór de oliewissel LIQUI MOLY Engine Flush aan de motorolie toegevoegd. De werkzame stoffen daarvan lossen aankoekingen, drab en vuil op, die vervolgens samen met de olie worden afgelaten. De verse motorolie komt in een schone motor en kan daar weer zijn volledige prestatievermogen ontplooien. In een tweede stap vulde RSP de LIQUI MOLY lichtloop High Tech 5W-40, een volsynthetische motorolie. Tot slot werden er nog twee additieven aan de motorolie toegevoegd. Om te beginnen een LIQUI MOLY Motor Oil Saver, die brosse pakkingen regenereert en weer zacht en soepel maakt. Dat maakt een einde aan olielekkage op de pakkingen en voorkomt olieverlies op een later tijdstip. En vervolgens werd LIQUI MOLY Cera Tec in de motor gevuld. Dat is een high-tech antislijtage additief, dat de motor zowel chemisch, d.m.v. zogeheten friction modifiers, als fysisch, d.m.v. een vaste smeerstof, bestaande uit minuscuul kleine keramiekpartikeltjes, beschermt. Minder wrijving betekent minder vermogensverlies in de motor en een geringere hitteontwikkeling.

Al deze maatregelen tezamen resulteerden in een significante vermogensverbetering. De motor raakt minder gemakkelijk verhit en is bovendien beter beschermd tegen slijtage.

Maar waar zat hem het opgetreden vermogensverlies nu precies in? Een van de oorzaken is verkeerde motorolie. Wie daarop bezuinigt, verkwist niet alleen PS, maar kweekt ook oliedrab en slijtage. Een andere oorzaak vormen de normale consequenties van een motorleven. Ten gevolge van de brandstofinjectie en verbrandingsresten in het oliecircuit ontstaan afzettingen, die een afremmend effect hebben op de motor. Dat is een sluipend proces, waar de bestuurder doorgaans geen erg in heeft. Des te groter is het aha-effect na de motorreiniging. Dan merkt de bestuurder onmiddellijk het verschil. Voor de garage vormt de olie-additief service van LIQUI MOLY een uitstekende tool voor klantenbinding, waarmee zonder verspilling van tijd en materiaal een duidelijk meetbare werking wordt gerealiseerd. 

Additieven zijn geen tovermiddelen. Zij volbrengen geen wonderen, maar zijn effectieve chemische hulpmiddelen, die dikwijls een slim alternatief vormen voor mechanische ingrepen. Zonder hen zou een motorreiniging een bijzonder tijdrovende aangelegenheid zijn. LIQUI MOLY beschikt over meer dan 50 jaar ervaring en expertise op het gebied van additieven en is in zijn thuisland Duitsland onbetwist marktleider.

LIQUI MOLY wordt in Nederland verkocht via Rokafast in Apeldoorn. 

Over LIQUI MOLY
LIQUI MOLY GmbH uit Ulm in Zuid-Duitsland biedt een breed assortiment kwalitatief hoogwaardige producten aan, zoals motoroliën, additieven, verzorgingsproducten voor voertuigen en serviceproducten. Het assortiment bevat ca. 4.000 artikelen. LIQUI MOLY ontwikkelt en test haar producten in haar eigen laboratoria, produceert uitsluitend in Duitsland en introduceert al haar producten zelf op de markt. LIQUI MOLY werd ongeveer 50 jaar geleden opgericht en is nu één van de leidende bedrijven van de industrie. De producten worden verkocht in Duitsland en in 110 andere landen. 

Nadere informatie krijgt u bij:
LIQUI MOLY GmbH
Peter Szarafinski
Head of Media Relations International
Jerg-Wieland-Str. 4
89081 Ulm-Lehr
Telefoon : +49 (0)731/1420-189
Fax: +49 (0)731/1420-82
Peter.Szarafinski@liqui-moly.de

Data-integratie en automatisering hoog op agenda van marketeers

21-09-2017IJSSELSTEIN – De integratie van data vormt de grootste uitdaging op marketinggebied binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Dit blijkt uit onderzoek van data-driven marketingbureau 2bMore. Met name retailers, uitgeverijen en media- en evenementenbureaus namen deel aan het onderzoek. Het data-driven marketingbureau uit IJsselstein ondervroeg in de ... Lees meer

RotaLED Compact: robuuste LED flitslamp zorgt voor een sterk waarschuwingseffect

21-09-2017HELLA introduceert nieuwe LED flitslampen voor landbouw- en bouwmachines evenals gemeentelijke voertuigen RotaLED Compact is tot nu toe de laagst geprijsde LED flitslamp binnen het HELLA-assortiment Nieuwegein, September 2017. De licht- en elektronica-expert HELLA introduceert de RotaLED Compact, de LED-opvolger van de bestaande halogeen zwaaila... Lees meer

Imbema Rhiwa Schuurtechniek introduceert de Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine

21-09-2017De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. Deze vlakschuurmachine heeft een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor er eenvoudig en snel een mooi schuurresultaat behaald kan worden. Schuren van reparatieplekken Met de nieuwe Mirka DEOS elektrische vlakschuurmachine kunnen pl... Lees meer

Overlander breidt hefbruggen met Mercedes fabriekshomologatie uit

29-08-2017Overlander BV uit Zeewolde, al ruim 30 jaar een vertrouwd adres voor werkplaatsinrichting levert al enkele jaren Ravaglioli hefbruggen met een Mercedes Benz fabriekshomologatie. Mercedes Benz stelt specifieke presentatie eisen aan apparatuur waar kwaliteit hoog in het vaandel moet staan. De nieuwe reeks Ravaglioli hefbruggen bestaande uit 2-kolo... Lees meer